10.10.08

::REZEKI RAYA ELY BAMBAM::

Wahhhhhhhhhhhh..rezeki anak aku si ely bambam! Dapat baju dari Auntie Sya yg cantik jelita tu. (sya ni opismate adik aku si iena yg keje kt menara TM tu) Mak aiiiiiiii...mahal-mahal baju kau beli Sya! Hallmark & Poney lagik! Nak harap aku beli, TAKDE MAKNE! Bukan tarap anak2 aku nk pakai baju memahal camtu. Mekacih bebanyak ye Sya. Ade serangkap pantun utk kau bersempena kau kasi baju yg cute2 tu. dengar ye Sya, "TERIMA KASIH DAUN KELADI, KALAU TINGIN, BOLEH KASI LAGI"..boleh ke? kahhhhhhhhhhhhh..TQ Sya..Muahhhh

Ni baju Hallmark tu..cute kan?

10 comments:

saveme_zero said...

jeles aku tgk. meh belikan utk alya...hahaha

bibu said...

wei ..mmg chumel..aku pon suke beli kat poney..misti dah ely makin kiut tute

ai said...

SUSU,
aku ni pon org kasi ni! nak beli, takde makne la wei..

BIBU,
Aku kalau Poney ni ok lagik, setahun sekali jelah time raya aku beli masa SALE. Tp yg Hallmark,haremmmmm!

Big Mamma Bukhari said...

assalamualaikum..
dah rezeki anak u ai.. mesti ely suka dapat pakai baju baru dan mahalkan? samalah ngan t pun.. kalau beli baju anak setakat brand kiko/kiki lala jer.. nak beli yg lain2 tu tak mampu jugak.. lg pun budak2 ni membuas.. makan/minum tumpah kat baju.. kita lak yg rasa ralatnya kalau kotoran tu tak hilang.. huhu...
pst.. tq singgah di my blog..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
kak rose baru terjumpa blog ni, hebatlah dik, umur baru 30 tapi anak dah empat. tahniah

ai said...

T,
W'salam..tu lah pasalnye T. Tp aku ni jenis yg jaga giler. Kata nk menjimatkan? Anak aku sume pompuan. Kalau kau pasan skirt jeans yg ely pakai masa raya tu, along yg punye! ha..kan jimat!

ai said...

K.ROSE,
mekacih singgah blog ai ni. hihihi..umur aku bulan 11 ni 31 la kak. Kawen masa umur 21. Gataiii. Pehtu tahun depannye trus dapat anak..dan anaks..dan anaks..dan anaks...kahhhhhhhh

elly said...

rezeki jgn dtolak, ye x?
comei bj nye... mst ely pkai pon cute kan?

emellia said...

best nye elly dapat baju raya.. abih kakak-kakak yang lain tak jeles ke... rezeki anak-anak..

ai said...

SUELY,
a'ah, rezeki jgn ditolak. Aku sukeeee..keh keh

AMY,
Dowang sume tak jeles pon. Tau adeq selalu dpt baju bekas2 dowang..sian ely..

klik klik (^_^)