23.10.08

::JOM KITA ABISKAN $$$ RAYE ! ::

Ni ler hasil dari belen $$$ raya yg anak2 aku collect minggu ni. Yg collection ni aku tak masukkan dlm bank. Bior anak2 aku bersopin sakan. Ha..amik nak! kaup sume yg ade kat rak tu! muahahahaha..bukan $ mama pon, $ kowang. Pedulik hapa aku! kahhhhhhhhhhhhhh...


Yg best tu masa nk membayar. Sume skali RM138. Kowang bayangkan lah, $10 ade 4 keping, $5 ade 8 keping, yg lain SUMEEEEEEEEEEEEE $1. wakakakakakaka....jenuh la kau dik, nak buat closing kang mengira duit singgit anak2 aku tu. "cipta sejarah ni kak"..kata budak tu kt aku..keh keh..



*harap maklum, play dough tu aku yg over xcited main..kahhhhhhhh

7 comments:

emellia said...

wahh.. gile sakan bershoping kan.. anak aku pun aku wat cam tu. yang balance2 je aku bagi dia belanjakan. siap sok bayar sendiri kat kaunter. terkemut-kemut siadik nak kira duit. ada gak dulu belikan play doh anak aku.. siap rebut2 lagi nak main. best gile main gentel2.. hahaha

Tink said...

sonok nye beli menan!!
dorg pas main pandai kemas balik tak??
klu anak hakuuuu!!!
huhuhuh tau main je..
kemasss malas!!!

green apple said...

hantar email ko jap kat aveo757@yahoo.com

ai said...

AMY,
mmg amy..aku pon over gak. Siap berangan buat kuih raya bagai! kahhhh

TINK,
A'ah tink, mmg anak2 aku pandai kemas balik. Kalau nk tengok aku campak sume menan, try le tak kemas! hahaha...

DI,
daha ku emailkan dah..apa kau nak ni??!!

Big Mamma Bukhari said...

bestnya anak2 u soping2....

pearlEJ said...

ok ler tu kasik duit singgit kannn... kalau dikasiknya duit syiling tak ker lagi haru... hehehehe...

ai said...

T,
Sekali sekala je sopin T..biasa aku belikan trus. kali ni biar dowang pilih sendiri..

EJ,
Tulah..mampos budak tu nk kira kalau aku bayar ngan syiling!! muahahahaha

klik klik (^_^)