22.3.10

::MENOMPANG FAMILY DAY ORANG::


GIGIH sungguh la jiran kechentaan aku dari tkt 2 memalam jumaat dlm ujan petus hantar tiket + kupon family day comp dia di umah aku. Sebelom tu Ana ada call tanye sbb dia tau aku tak sihat. Ana ni pembaca setia (setia katanya ;P) blog sengal aku ni. Makanya dia tau le aku ni mmg tak bape nk sihat. Kalau ikotkan aku, mmg tak boleh la nk angkut bebudak tu. Sbb laki aku keje hari Sabtu. Apalagi, aku angkut le Datin Biah temankan. Aku ni bukan apa, mikirkan anak2 jugak. Sian dowang, sepanjang coti skolah ni tak ke mana pon. Along jelah, smp ke Perak ikot mak + AJ ngandam adik kpd SIL aku, CT. Anak2 aku yg lain tak gi memana pon. Duk jelah terperap kt umah Ema. Sian kan? So, aku gigihkan jugak diri aku angkut bebudak tu.


Rezeki datang bergolek kau. Sape yg takmo? ngeeeeee..maceh bebanyak pada Fadly yg encem + Ana yg cantek jelitas. Kowang mmg jiran merangkap pembaca blog aku yg BEST! lebiu both..(harus aku letak 'both' sbb nnt mau aku kene kejor ngan parang dek Ana. kahhhhhhh)



terima kasih TEXAS INSTRUMENTS! (^_^)

meriah oooo.. eh, lupa nk bgtau..family day ni buat kat Taman Metropolitan, Kepong :)


fuyoooo..dasyat oo singa ni menari. Tak padan ngan rupa dia yg chumel, melompat giler2 atas tiang sebatang tu. Kagom!

tengok la kejakunan anak2 aku..ngeee


MC of the day, Jaafar Onn


ramai gak org..


Aku sebenornya geram ngan bebudak ni. Sbb jakun sgt, sume menan takmo naik. takot. ni pon aku paksa bebudak ni naik. tu pon kejap je. Ely? haram nak naik! grrrrrrr....


nak naik jugak ke Datin?


Along jelah yg main beria..

last2, taman menan ni jugak yg bebudak ni pulun. haihhhh


suka kau kan dek? tapi kejap jelah. pastu dia meragam, sibok nk balik la, nak tido la..eeeee, geram aku!

mama yg gigih ;P


ni le tuan punye tiket.

Fadly + Ana (miahahahahahaha..aku jaja gak nama kowang ;P)

eleh, kau menyorok kat blakang camera ye? aku tag kau kat pesbuk nnt. lalalalala


alamak! lupa nk tahan napas, nampak pulak pewot aku.


lelong! lelong! lelong!

anak sapa la ni? cantek2 belaka, ni musti maknya pon cantek gak ni. uhuks!




meriah...




ntah brapa kali la along naik minatang ni..sronok sungguh dia.




Along pon join sukaneka. Aku nk join..tapiiiiiiii Ana tak kasi. huwaaaaaaaaaaaa

(dia riso aku pitam kot. ngeee)


Along yg menjadi tumpuan camera :)





Sronok sungguh Datin Biah jadi chearleader. ekekekekekeke




yeay! dpt no. 1!




sian aku tengok brother ni..tp dia nampak hepi je :)




anak2 aku yg dah ketat mukanya!

dah le, lepas amik lunch..kita balik k. Ana pon sama gak.

yelah, memasing ada anak kecik. cuaca pon panas..


amik kau!

rezeki anak2..jenoh makan A&W free. Banyak lak tu. Fadly siap kasi kupon xtra lagik.

sendawa pon bau A&W ;P


pulun eskem pulak...



see? rezeki gak ni. tak pasal2 aku dpt park dekat ngan pintu masuk taman tu.

Anggota RELA tu yg kasi aku park kt sni. Siap masa tu, lepas aku park, dia angkat balik kon + tali, kiranya tu tmpt parking special la ;P

Elok gak, takde la aku jenoh nk menapak..hihihi



MEKASEH YE FADLY + ANA



12 comments:

Mommy Prince said...

YER..YER..mmg mak nyer pun cantek..uhuk2 :P

aku pun tak bwk danny ke mana cotinih..aku angkut pi tgk belon putrajya sudah.hahaha

kak ai ko nak beli tak buku make up zulfadly rm19 hengget .

kalau nak aku belikan dpt discoun.siap sign zulfadlyy sekali.mau??

Mommy Prince said...

YER..YER..mmg mak nyer pun cantek..uhuk2 :P

aku pun tak bwk danny ke mana cotinih..aku angkut pi tgk belon putrajya sudah.hahaha

kak ai ko nak beli tak buku make up zulfadly rm19 hengget .

kalau nak aku belikan dpt discoun.siap sign zulfadlyy sekali.mau??

angah iza said...

kak ai........sakit2 pon sanggup redah panas2 tu ek.
nasib baik x pengsan.

ieda said...

suka tengok mak AI happy mcm tu..mak akak dah tak sihat.takleh nak bawa jalan2..huhuhu..

A.I said...

NIKI,
UHUKS! ;P
AKU NAKKKKKKKKKKKKKK BUKU TU. NAKKK!! CAMNE NK WAT?

IZA,
MMG DAH NAK PITAM PON. TP DEMI ANAK....KUREDAH JUA ;P

IEDA,
AI PON SUKA TGK DIA HEPI2 GITU...TAKPE LA KAK, SEMENTARA KITA LEH JAGA DOWANG, KITA JAGA JELAH KAN? :)

bay said...

Kak Ai mmg wonder woman la.Tak pe Kak,nikmati hidup kita ni sebaik mungkin..Bay kagum tengok lifesytle Kak Ai.

bay said...

moga Kak Ai sihat sejahtera hendaknya,demi anak2 Kak Ai. kdg Bay ni syahdu lebey2 plak bila pk2 pasal family Kak Ai...

☆ lieya latif ☆ said...

tumpang tak tumpang kak...yg penting org yg ajak tu ikhlas...so pergi jek....heheheh leh enjoy2...tgk anak2 hepi kite pun hepi kan...baik tul kawan akak tu siap ajak lagi gi family dah same2.....

nasz said...

UNTUNG NYE.. TAK PE LA, MUKA KETAT PON, PEROT KENYANG KAN..

A.I said...

BAY,
ALA KAU NI BAY, BUAT AKU PON SEBAK SKALI. huhuhu..DEMI ANAK2..

LIEYA,
TULER, DOWANG MMG BAIK :)

NASZ,
REZEKI ANAK2, REZEKI PWOT AKU JUGAK. miahahahaha

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

bestnya..
apasal tak ajak aku sekali?? kan banyak kupon free tu??
ish ish

A.I said...

TINIE,
TAKMO BAWAK KAU. KAU DAH BIASA JALAN JEJAUH (bunyik dengki) ;P kahhhhhhhhhhhh

klik klik (^_^)