29.3.10

::NYAMBUT NANTU (PART 2)




panten yg serba pinkish :)


aku salute betol ngan bebudak kompang ni.

siap ada bunyik gong + bunyik dari kolot dowang, jadi bertambah meriah bunyik kompang tu. best sungguh!! tengok jelah ramai yg tertumpu kat kumpulan kompang ni..kwang mmg hebat!



Datin Biah menepong tawar...


ntah apa lah yg dia pesan kat cucu dia tu... ;P


mak panten lak..

ala kak, kau saje je wat lawak kt situ kan? nk cover sedey la tu. lepas abis cium2 nanges2 kau kan kak? harus la terharu kan..anak sendiri yg kawen. huk huk..


nantu ciom tangan mak mentua vouge ;)


ngan baba dia pulak..


nenek lagi..

mak tua aku skang ni pon dah tak bape sihat.. :(


kiss kiss


pompuan ni naik je, trus mcm nk roboh pelamin tu! siap nk bukak langkah silat depan pengantin ooo..

kecoh! kahhhhhhhhhh


elok2 jaga bini kau tu tau epi...


elok2 tau ain. jangan rakus2. kahhhhhhh


kowang tengok la tu!

tengah2 makan sibok panggil aku "kak intan!, kak intan! help me!" erk, kau kene geget ngan bini kau kt meja makan tu ke epi? ;P

rupanya lense bini dia terbukak. ain tu sebenornya pakai spek. makanya, harus jugak la aku jolokkan masok dlm mata dia blk. kang rabun lak. byk kali aku try jolok, last2 Cik Temah yg jadi penyelamat. ekekekeke...


kami + ahli family baru kami, ain :)


13 comments:

bay said...

sronok wei...

saveme_zero said...

cantik la pink ni k ai. hidup btl kaler pink dia. tahniah kat anak buah ko..ekekekek

makdara terdiva said...

seronoknye kawen.....lalalalala..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Kawen dah dak Epi....mcm kelakar lak,dolu2 main lumpur sesame je...
bile lak A.mi nk kawen ... lololololo

A.I said...

BAY,
MMG SRONOK! ;)

SUE,
SWEET JE KAN?

MAKDARA TERDIVA,
MMG SRONOK KAWEN. JOM 'KAWEN' HARI! GIGIH! kahhhhhhhh

AJ,
HA KAN? KAU BILA LAGI NI? X SABAU2 AKU NK MEKAPKAN ADIK IPO AKU ;P

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

fink kaler....
sweet jer....tp naper ko tak close up muka pengantin kak....sure meletup2 ko make up kan kan....he he he he

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

fink kaler....
sweet jer....tp naper ko tak close up muka pengantin kak....sure meletup2 ko make up kan kan....he he he he

A.I said...

ZANNA,
WEI, AKU TAK MEKAPKAN DIA LE. DIA MEKAP KAT BUTIK DEKAT NGAN UMAH TU JE..ngeeeeee

D.O.U.B.L.E...S said...

jom kita sama2 doa ..cepat2 le aj dapat jodoh....aminnnn...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

meriah sungguh

Ibu n Abah said...

Ai,
seronok kan jumpa sedara mara reramai macam tu...

zai@jai.../kak long@alang said...

"MAK" Ai tu mak sedara ke mak t**I...? mesra gituhhh...

A.I said...

CT,
AYOH!! (^_^) amin....

KAK ROSE,
MMG MERIAH :)

AKAK,
TIME TU MMG KECOH KAK. DPT JMP SEDARA MARA. SRONOK SGT :)

ZAI,
KAK..'MAK' TU MAK TIRI AI. DIA MAK PERTAMA. DATIN BIAH MAK KE 2. KAMI MMG DARI DULU SMP ABAH DH TAKDE NI, ALHAMDULLILAH..MMG RAPAT :)

klik klik (^_^)