30.3.10

::MOMMIES BLOGGER AWARD::



1) Bagi ucapan terima kasih pada siapa yang bagi award ni dan postkan dalam blog:

Ala, kalau tak suruh pon, mmg aku nk ucap trima kaseh gak kat kembar lain fefet aku,
SUE


2) Listkan tarikh lahir anak yang first dan seterusnya letakkan sekali nama anak yang ke 2, 3, 4 dan seterusnya:

1st - Ainnur Ashiqin - 25/12/99

2nd - Ainnur Natasha - 09/1/03

3rd - Ainnur Qistina - 10/1/05

4th - Ainnur Elysha - 20/07/07



3) Sesiapa yang pregnant boleh letak gambar pregnant:

Aku tak bunting ;P


4) Serahkan award ni pada sesiapa yang anda rasa hot mama:

Sesapa yg rasa2 kowang tu HOT MAMA, ha...amik la award ni. ngeeeeeeeeeeeee (^_^)



7 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

nama anak2 ko sedapkan kak.....

aku pun HOT MAMA gark..ha hah..so, ngan rasa tak bersalah aku nak amik award nie ...hik hik hik

makdara terdiva said...

Ai..aku amek award ni dgn rakusnye...lalalalala..

saveme_zero said...

sue lab U..ngeh2

bay said...

Byk nau award2 lam dunia blogging ni kan kak Ai..

Ibu n Abah said...

Ai,
Tahniah..
Cantik2 nama anak Ai.. rupanya along tu sebaya dengan anak akak yang nombor 3... Ingatkan dah sekolah menengah ataupun darjah 6...

A.I said...

ZANNA,
TAKDE SALAH PON. HA..AMIK! AMIK! ;P

MAKDARA TERDIVA,
KAU APA2 PON MMG RAKUS KAN??

SUE,
I LAP U, U LAP ME

BAY,
ALA..KAU PON AMIK LA. SIMPAN KT FOLDER GAMBA KAU...

AKAK,
MASEH KAK. LOR..AKAK INGAT DAH BESAO ANAK AI TU YE? SBB DIA TINGGI KOT..AKAK PON AMIK LA AWARD NI KAK..AKAK KAN MAMA TERHEBAT :)

kasihatie said...

eh...sejak ader anak nie aku rasa aku hot mama la...hahahahah

klik klik (^_^)