19.3.10

::TAKDE NAFSU::

AKU tengah kegeringan skang ni. Makanya aku takde napsu nk hapdet blog. Mmg harini aku masok opis. Tp kejap2 kang aku baring kt blakang. Pandang PC ni pon aku rasa nk muntah. Pening yg amat. Ngan sakit badan, ngan dada sakit. huhuhu...

OK, tu je. bubye...lebiu alls. muahhhhhh

12 comments:

mamashasha said...

relax2 dulu kak....ko tu keje kuat sangat badan pun nak rest jugak....nanti dah ok hapdet sampai lebam noks.........

Anonymous said...

Ai, aku doakan ko cepat sembuh tau, rindu kalau ko tak update :)

Nisa

JaJa'Z said...

take a good rest ok...

fazilzura said...

akak ngndung ker.. ahaksss

ieda said...

moga cepat sembuh..

ComeyBelako said...

take care Ai !

aku pun boring gilos la ni ai. cemuih.

el said...

rehat cukup2 ye ai
mggu lepas ko bz yg amat
take gud care ok

grow2g3th3r said...

alamak ai.. what happens to you?...
ko dah abis tenaga dah erk.. tu lah, yg ko pulas tenaga sehabis2nya apasal? apa2pun, aku yakin.. ko leh recover dengan cepat dan pantas...
Get well soon

☆ lieya latif ☆ said...

alahai ko nape kak...sian ko kak...wat aku risau jek.....cepat2 sembuh kak yeak....

Emy Omar said...

lo tak sihat ke kak..kenapa ko kak?sian ko kak..jangan keje teruk2 apa2 get well soon ye..jaga diri

Ibu n Abah said...

Ai,
rehat bebanyak..
demam urat kot..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

take a gud rest ok...semoga cepat sembuh...take care

klik klik (^_^)