15.3.10

::SYUKUR ALHAMDULLILAH::


SYUKUR sesangat hari Pameran Pengantin kami di PWTC selama 3 hari berjalan ngan lancar. Dan yg paling best, kami dapat beberapa client yg closed deal/booking trus dia booth kami. Alhamdullilah! Catwalk show pon berjalan ngan jayanya. Memasing ala-ala supermodel! AJ sendiri pon meremang bulu roma tgk kami bergaya kt atas pentas tu. Beyond the expectation katanya ;P

Ini sume berkat doa kengkawan & keluarga..mekaseh alls!

pic nnt aku hapdet ye. banyak giler oooo. jenoh nk pilih. ikot hati aku ni, nk je aku tepek sume. bior smp juling bijik mata kowang tengok. mihahahahahaha...





14 comments:

afiq said...

wahh akan terjun bidang modelling kah lepas ni?

Mommy Prince said...

KAK AI..

sorry aku tak dpt singgah..giler ramai org tak ingat.mcm2 pameran pada hari yg same..aku dah mcm sardin kepanasan di matta fair.

akhirnya ku pulang kak ai.ekekek..

pulang ke pangkal jalan.miahahahha

Diarihatiku1976 said...

tahniah dari akak...

alamfanacinta said...

congrats...

tidak kesampaian hasrat nk gi sane kak..jumaat keje, sabtu jatuh sakit pening kepala semua, ahad ade kenduri kawen kt perak.....kecewa sungguhhhh..pameran pengantin n matta fair dua2 kedaungggg...~

hapdet kak ehh..bior le juling pn, i sanggup layan pic2 tuhhhh~

nome said...

tahniah to the team! thumbz up!

x sabar nak tgk koleksi gambo2 menarek ko kak....sile hapdet laju2 yer

Hazey said...

Ai

Congrats and alhamdulillah semua berjalan lancar.. ingat nak pegi make-up demo hari jumaat tu, tapi cam malu sensorang nak pegi. Pastu hari Sabtu nak gi juga tengok fesyen so korang, tapi tak boleh masuk daa, parking tak ada, 3x tawaf area tu, masuk jalan ipoh, masuk kat belakang tu, ke vistana, tak de parking, orang punya ramai, sekali dgn MATTA fair.. ish.. next time ye, kita jumpa..
(tak sabar nak tengok gamba.. tempek banyak... biar juling mata ni)

ElyaElmo said...

kak aiiiii......
i g booth u....and u tgh mekap org timeee tuuu.:p

AieZa said...

wahhhhh.. taniahhhh..

rezeki korang anak banak adik badik... hebat ah korang..

helena's said...

kak!nak kawen!

~Siti Hajar~ said...

tahniah kak Ai..best la lepas ni income mesti....wahhh! bakal jutawan..

A.I said...

AFIQ,
TERJUN PON TERJUN LAAAAA...ASAL GLEM UDAH ;P

NIK,
TULER. MMG CAM TIN SARDIN ooo

IENA,
MACEH (^_^)

ALAMFANACINTA,
TAKPE...TUNGGU AKU HAPDET JE TAU. ngeeeee..

NOME,
BERKAT DARI DOA KOWANG GAK. MACEH (^_^)

HAZEY,
NGADA BETOL KAU. NAK MALU APA NYE? DAH TAK DPT NK JUMPA..TP MMG TERUK LA NK CARIK TMPT PARKING. KITAORG SENDIRI PON TERPAKSA PARK KT PUTRA. PEPAGI DAH PENOH PARKING. haih...

ELYAELMO,
ALAAAAAAAAAA...APESAL TAK TEGOR JE? AKU KAN KECOH. KAU TEGOR MUSTI AKU GI LAGA TETEK NGAN KAU. huhuhu

AIEZA,
MEKASEH WEI (^_^)

HELENA,
HA! APESAL KAU X DTG BOOTH ARITU? LEH AKU KASI REGE GILER PUNYE MURAH. SIUS NI WEI....

SITI HAJAR,
MUDAH-MUDAHAN. AMINNNNNNNNNNNN

suhida said...

nampak kak ai,lawa..cam model betul.tp malu nak gi tegur. takut kak ai tak kenal saya pulak kang.ngee....

A.I said...

SUHIDA,
LOR! NAPE TAK TEGOR? NGADA LA KAU. KALU X, LEH DAH LELAGA TETEK. TEGOR JELAH...

ElyaElmo said...

ha3...nk tegurr..tapi mcm ramai org time tu..
bk gi balik ke booth akak..terlupe plak.sebb rimass sgt ramai org kat pwtc tu...hu3

klik klik (^_^)