11.3.10

::RATU KROYOWON KELIWON::

Blog ini akan bercuti utk sementara waktu sbb tuan goblognya sangat2 membizi berexpo di PWTC. Makanya diharapkan kowang sume mendoakan kesejahteraan kami + semoga semuanya berjalan dengan lancar. Insyaallah.

Kowang sume dijemput hadir ke sana. Kt PWTC skang ni ada 2 expo skali dia buat. Matta Fair + Wedding Expo.
Kami ada di booth no. 2, tkt 4. Datang tau.
Ada harga istimewa yg tak masok dek akal utk
kowang yg gedik2 nk kawen ;P

Aktiviti kami sepanjang berada di sana nnt sumenya dah aku statedkan kat entry sticky kt atas tu.

JUMPA DI SANA YA IBUK-IBUK, BAPAK-BAPAK,
DEK NON-DEK NON..


ai lebiu alls. muahhhhhhhhhhh


16 comments:

bay said...

Hoho Kak Ai.besaunye mata,cam mata Heliza AF pulak dah hah.. efek drpd kontek lens tu.Bay suke3 tau. Well,wish u d bez 4 2mrow

A.I said...

BAY,
MATA AKAK NI MMG BESAU. PEHTU TAMAK PULAK. NAK JUGAK PAKAI BIG EYES KONTEK LENS TU. LAGI TAMBAH GABAK LA MATA AKU. TUP2 MOLOT JADIK KECIK! ;p
MACEH ATAS DOA ITU YE BAY (^_^)

A.I said...

* PADA KENGKAWAN YG MENDOAKAN KAMI, MEKASEH BEBANYAK YE..
SAYANG KOWANG SUME! *

alamfanacinta said...

all d best kakkkk...

InsyaAllah andai ada kelapangan, mmg dah lama saya plan nk gi dua2 expo nih..tmbh2 lagi ade kak ai n da geng tuhhh..pergghh makeup tu cantekkkk gler..


all d besttttt..:)

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

i loike the make up....muchhyyyyy2
c u girlsss there!

AieZa said...

first time dengor ade lense bg beso bijik mata eh.. mcm2 dah skang nih eh..

el said...

cantek nye makeup ko ai..teringin aku nk makeup eyes cam tu...
gud luck n hope everything is fine up there....take care...

nota bijik: aiiii nti ajo aku wat mato gitu...nak gak lawa ms g F1 nti..kahhh bleh eh aiiii sayang u..hehehehe

☆ lieya latif ☆ said...

cantik sangat mate ko kak....suke aku tgk....cantik sangat!!!!!!!!!....

good luck kak utk event di pwtc...insyaallah..team cinta aliah pasti boleh!!!

nome said...

pewitttttttt!!!! sungguh menggoda ko kak...very vavavooommm!!!

mamashasha said...

wahhh cantek nye kak....galak sungguh mata ko....idung lain macam dah aku tgk.....cam botox....tapi seyes mmg cantek...gud luck to kak ai & team.

F A R Y N said...

ibu puntianak...hahahaahaha

ElyaElmo said...

kak ai...gudlak esok..semogaaa bertambahh rezeki kak ai k...
kak bleh x nk tau harga untuk mekap dinner?berapa biasa akak charge yeh?
email ke
e_chipsmore@yahoo.com

Diarihatiku1976 said...

InsyaAllah andai ada kelapangan, mmg dah lama saya plan nk gi expo nih..tmbh2 lagi ade kak ai n da geng tuhhh..

~~ciklinn~~ said...

hoitssssssss sgt comell hokehh gambar tu.... rasa nak ku cobet222 mata mu itu.. hahaha

Emy Omar said...

Comel ko kak..apa2 pun good luck ye makin berkembang pesat bisnes ko kak

Emy Omar said...
This comment has been removed by the author.

klik klik (^_^)