5.4.10

::ADEK DAH OK, BB PULAK!::


SALAM
sume, aku dh slamat smp dari Melaka 3 branak ptg smalam. Adek dah ok sikit. Skang ni dah boleh makan nasik. Sepanjang kat melaka aritu, dia makan bubur nasik je. Tu pon lepas sapu ubat kebas kt mulut dia. Minum susu pon payah. Azab sungguh aku tengok. Skang ni BB pulak demam. huhuhu..aku? aku pening2 lalat lagi ni. Rasanya cam nk demam balik. Haih..nak wat camne. Telan jelah ubt demam tu..


Maceh kat sume kengkawan yg mendoakan aku + family. Mak skang pon dah beransur sihat. Nak2 lagi lepas kene urut ngan besan dia. Sabtu aritu mak + bapak CT datang berjalan ke Melaka. Ringan badan mak lepas kene urut tu. Lega aku..


ni hari pagi Khamis aritu, masa ni molot dia ok lagi, lidah je dah stat luka skit..


makan, tetap makan kan dek?


bergelempangan!


bila bebudak ni blk skolah...
tp memasing behave le sbb aku skali demam.
sib bek la dpt jiran best. tghari tu ema yg turun amik BB kt bawah.


ema siap masakkan lauk lagi...


ikan sumbat + sup kaki :)


ayam ni je aku goreng...


petang dah stat naik bintik2 kat kaki + tangan + molot.. huhuhu..





8 comments:

iena said...

sabar yer la kak... itulah kalau ada anak kan..

mamashasha said...

syukurla adik dah ok...boleh makan banyak pas ni ye cover balik....harap bb pun cepat baik dan yang penting ko tu kak....makan ubat ye....aku tau kak ai yang aku kenal kuat semangat....even fizikal je nampak longlai tapi jiwa kental!!!

~Siti Hajar~ said...

lor bb plk kena, bjangkitkan? kak Ai, anak sy pon kena, seksanya sy tgk, dah 4 hr xmkn apa, doktor smpai nk masukkan air...risaunya sampai sy pon nk demam...huhuhu

JaJa'Z said...

AI..alhamdulillah ko dapat jiran@ pengasuh anak ko yang betul2 baik..sebaik2 saudara terdekat kita..adalah jiran2 kita...

Nur Syafawati said...

mmg cian tgk kalau budak2 ni sakit kan..tapi nak wat mcmaner..dah nak sakit ye x..ubat jgn miss bagi yer kak ai..ko pun jaga diri gak..ko pun bukannyer sihat sgt :(

nome said...

chomel adek dok bersimpuh...sopan sungguh ler...i loikeee!!!

aku doakan semoga ko dan anak2 sentiasa sehat...dan dijauhi penyakit2..

bay said...

Adek ni memanjang dok duduk makan atas meja hah. Cepat2 sihat ye.

bay said...

silap2..Adek bukannye mamam atas meja. Hehe

klik klik (^_^)