13.4.10

::GI TENGOK BABY BARU::


berat kau berbelas kilo dek oii...
sakit bontot mama!


harus la ada muka aku ;P
tp skang dah susut balik la..
asik tak sihat je..huhuhu


madam beso..
memasing terbongkang tido!


selesa ke tido camtu ngah?


BB paling best la, baring kat blakang sekali..aman!


'asik amik gmbar dowang je, amik la gmbr abang pulak Yang'


isk..


ha..amik!


panjangnye nama anak kau kak!

ala, bukannye gi jaoh sgt pon. ke PJ je, umah bestpren lama aku, K. Norrah.
Dia baru branak. X smp seminggu pon. Anak ke 4.
wahhhhhhh dpt boy lagi! kalau la boleh amik bawak balik, kan best ;P
dia ada 3 lelaki + sorang pompuan.
hohoho, bestnye..

Sori tau kak, aku tak bawak apa2 pon utk Azfar..sob sob sob


kak norrah yg bertempek ngan pilis ;P


aloloooooooooo


ada lesung pipit..encem ni sok..


eeeeeeeee..geramnya tengok! sedap tol bau dia..ish


bukan main manja oo ngan nenek dia..
cikkkkkkk, intan bawak balik boleh? wink wink


aku usik si ely dlm kete ms blk tu,
soh laki aku gi amik baby tu bawak blk umah.

"abg, nnt gi amik baby tu ye, tertinggal lak"

"ok, nnt abg gi amik"

"intan nk tido ngan dia, nak bagi dia isap pek"

ely dah merengek, smbl kiss2 aku, dia ckp

"alaaaaaaa mama, mama sayang adek tak?
takmo amik baby tu ye?" - muka dia kerut2kan ;P

ekekekekeke...kalut kau kan dek? sib bek la kau mmg bongsu.
kalau x, azab le kalau dpt adik ;P


baby ni pon aku geram gak.
ni anak buah kak norrah. baru 2 bln.
bambam kan?


blk tu, singgah sunway piramid jap bawak bebudak ni jenjalan..
ala, jenjalan kosong je.
fulus takde..huhuhu


"mama..adek nak yg tu..boleh la mama.."

HOHOHO..die die die!


tengok je tau..kan mama dah pesan..


sian pulak tengok anak2 aku ni.
boleh pulak TERlalu kt tmpt menan bebudak tu.
terkulat2 la anak2 aku tengok.

dapat duk yg batu tu pon jadik la ye..


siannye ;(

mama janji, ada duit nnt mama bawak kowang gi main kt the mall tu.
mama janji!!


ha...udah le tu..


ice skating ni pon dak ely ni nk main..isk kau ni dek..


dah...jom blk..




kowang takyah tinggal komen soh aku branak lagi. jenoh dah aku nk ckp, yg aku ni dah takleh beranak. kalau nak aku pendek umur, bleh la try ;P




21 comments:

Mama Hanim said...

wah2..meriah je tgk uols kan.. happy je..

JaJa'Z said...

aku baru nak soh ko branak lagi..tapi takpe..aku paham..ko tunggu anak2 ko besar..nanti dapat 4 anak laki..@ menantu..okey???

D.O.U.B.L.E...S said...

aiman kan ada mama...apa mama susah hati sgt...nie pun anak mama gak...

A.I said...

MAMA HANIM,
KADANG HEPI, KADANG TAK ;P

JAJA,
KALAU LA UMUR AKU PANJANG....

CT,
AIMAN BUDAK YG DAH KUAT MAKAN. miahahahaha..ANAK MAMA (^_^)

el said...

alah pesalahnye jln2 xde fulus
aku pun sllu gak cam tu..hehehehe
yg penting anak2 hepi

A.I said...

EL,
MEMULA DOWANG HEPI LA EL. BILA 'TER'JUMPA SYORGA BEBUDAK TU TRUS MEMASING TARIK MUKA. SIAN LAK AKU TENGOK. NYESAL GI SANA..huhuhu

angah iza said...

tak pe kak ai...
tunggu dpt menantu laki ..
anak jugak gak kan..hehehhehe :P
leh jadi member kamcing ngan abg kaman..

ita cutevirus said...

kak ai,
ala, tak yah la akak nak beranak lagik.. 4 orang tu pon da cukup meriah da... sok² senang akak... akak da tua, anak da besar.. kang kalo akak ade nak kecik kang payah...
nak buat susu mlm² la.. nak salinkan pampers la.. itu la.. ini la..

A.I said...

IZA,
TULER..TP KALAU LA UMUR AKU PANJANG. KALAU KONTOT? TAK MERASA AKU ;P

ITA,
KALAU AKU SIHAT, NK JE AKU BRANAK LAGI. DAH MCM NI PUNYE GAYA, NK BRANAK CAMNE. hohoho

zai @ jai / kak long@alang said...

memang kesian klu tgk bdk2 x dpt apa diaorg nk....sebaik ank2 ko paham ai...

ko janji nk bwk ank2 ko pegi t.mall? yg dpn pwtc tu ke?klu kt situ mana ada lg,kn dh tutup...

A.I said...

ZAI,
APA???!!! YG KT ATAS TU DAH TUTUP KE KAK? ALAAAAAAAAAA...NK BAWAK GI MANA LAK NI? SELAYANG MALL JELAH..huhuhu

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehhe, aku pun macam rindu bau baby :)
tak sabar nak ngandung :)

rossysweety said...

sama la ngan adam , la ni kena berhati2 klu bawak ke shopping complex , klu boleh tmpt maianan mintak dijauhkan...boleh rabak poket ni dibuatnya...

zai @ jai / kak long@alang said...

aahaah...dh 2thn..ari mggu ari tu bru je akak gi bwk ank2 nk main2 kt sana...tgk2 dh tak...akak pun dh lama tak gi sana,tu yg tak tau...sebaik akak clening tu bg tau

A.I said...

TINIE,
SEDAP BAU BABY KAN?

ROSSYSWEETY,
KAU TU SORANG. AKU NI? kui kui kui

ZAI,
SIB BEK AKAK BGTAU. MACEH TAU KAK. MMG G SELAYANG MALL JELAH NNT..DEKAT PON DEKAT ;P

Diarihatiku1976 said...

wah2..meriah je tgk uols kan.. happy je

green apple said...

aku memang taknak ko branak lagi so that aku ada geng!

A.I said...

IENA,
KADANG HEPI, KADANG TAK ;P - SAMA NGAN KOMEN AKU YG KT ATAS TU..hukhuk

DI,
KAN? JENOH LA AKU NK JWB BILA ORG TANYE/SOH BRANAK LG NI. isk..KAU PON ELOK LA DH XPLAIN NAPE KAU TAK BUNTING LAGI..PUAS ATI DOWANG. ngeeee

Hamizah said...

comelnya..baby2 tuh tp kita nak yg girl plak..

y@n@ M!B said...

cutenye anak2 akk tido dlm kete tu..huuu~

A.I said...

HAMIZAH,
PE LAGI? POJEK MEGA LA CEPAT2. ekekekeke

YANA,
TU KAU BLOM TGK MAK BEBUDAK TU TIDO LAGI. MAU PITAM KAU TGK ;P

klik klik (^_^)