5.4.10

::ZIARAH KUBUR ABAH::




WOW!! Gi kubur naik grand livina..huk huk.amik berkat AJ oii, Insyaallah, dapat tu nnt (^_^)


Ala...hari dah nk ujan pulak..


" Semoga Dicucuri Rahmat Ke Atas Rohnya"



Rindu sungguh kami ngan Abah :(



Dah 7 bulan berlalu...



Suara Ayoi, seluruh tanah perkuburan tu leh dengar ;)
Boleh je sedekahkan Yasin pada sume umat yg dah meninggal..
semoga sampai kat mereka, Insyaallah..


si sulong + si bongsu ;p


menyusun batu kubur atok dia..


anak manja mak + abah..


Sini le tmpt tinggal kita nnt kan?



kejap je dapat ziarah, sbb ujan dah lebat pulak.
memasing kan demam. payong lak takde...
kami balik dulu ye abah..


Ayoi sambung baca dlm kete :)





nota bontot: aku tak bape leh hapdet kat opis ni. tenet cam haram je...gmbr bebanyak kt melaka takleh kuar. kat umah la aku buat nnt..huhuhu. lagi pon aku x bape nk ada mood ni :(
komen2 kowang sume aku dah baca..tp payah nk reply sbb tenet ni le..nnt dah ok, aku try reply ye. lebiu alls, muahhhhhhhh...







7 comments:

Anonymous said...

semoga arwah abah ai berada disisi org2 yg beriman...amin..!


**ialah...akak dr smlm tak leh bkk tenet...gila nk m***pos...bengkek je....!

Diarihatiku1976 said...

semoga rohnya dicucuri rahmat ye...amin

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

AL FATIHAH utk Arwah Abah.....

Cute plak a.mi botak mcm itu kan ??? lalalalalalala

fazilzura said...

ALFATIHAH ..

sayu je tgk kubur

iena said...

al-fatihah... saya plak yg sayu... lately nih sgt teringat pada yg dah pergi...

bay said...

A.ah,cute je botak cenggitu hah..

Tijah said...

aminnn.
semoga arwah damai disana...

klik klik (^_^)