8.4.10

::KELIWON JUNIOR::


Aku kan mmg ada gg taring. Bukan gg berlapis tau. Sbb bawah taring aku tu takde pon gg lain. GG aku tu stat tumbuh masa aku darjah 6. Memula naik belah kanan, pehtu belah kiri lak. Betol2 mcm anak langsuir. kahhhhhhh..

Eh, dlm adik bradik bukan aku sorang je yg ada gg taring. Belah Datin Biah mmg aku sorang jelah, tp belah mak tua aku..kak Ila + adik lelaki aku, onie bertaring gak. Kebetulan Onie pon dapat bini bertaring. hohoho...menambah bilangan warga keliwon dikalangan family aku.

Tup2 aritu si Along lak tumbuh taring. Aku dah agak dah sbb jarak gg dia lain macam. Ada space kat kiri & kanan. Ha..kan betul! mmg nk tumbuh pon taring tu..miahahahaha
tambah lagi sekor keliwon!


belah kiri dah kuar


belah kanan dalam proses pertumbuhan ;P

(sila buat2 tak nampak serompong kapal yg maha luas tu ye..ekekeke)


11 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Keliwon Kikin !!!!
a.mi xd eek kakngah taring ???
jap nk cek ....

iena said...

wah nih keturunan nih,,, hehehe

AieZa said...

ada taring cantik perrr.. dulu kekecik aku suka la org ade taring.. tp aku xdela taring..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

aku suka entry ko..sebab aku pun cam ko jugak...adik beradik aku...aku berdua ngan adik no 2 jer ada gigi taring....jap jap jap...nanti aku check adik aku yg last tu..kalau ada....confirm kami adik beradik keliwon...cam ko...lepas nie kita buat club keliwon plak kak...ha ha ha ha...

tp kan tapi kan...org kata....kita yg bergigi taring nie...MANIS ok...auww...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kak...ok la taring tu kuar elok jer manis la owg kata...kita dulu kat gusi kiri n kanan..adoi azab tol masa cabut..

kasihatie said...

taring pun taring la..janji cantik cam mak dia gak .....heheheh

A.I said...

AJ,
TARING KAU KAT BAWAH! kahhhhhh

IENA,
KETURUNAN KELIWONS ;P

AIEZA,
TU SBB AKU X RETI SENYUM. AKU MENGILAI JE.. ;)

ZANNA,
JOM! KITA BUKAK CLUB KELIWON NAK?

SUE,
NAPE KAU CABOT?? MMG AZAB TAU. DOC CKP BOLEH RABUN...

ATIE,
KANNNNNNNNNNNNNNN? - statement sgt. kahhhh

D.O.U.B.L.E...S said...

same le along tu nanti mcm ko kak...

Nur Syafawati said...

aku pun ade taring ituuuuuuu..sexy wooo ade taring ni...kot2 tersalah gigit..sakit!!!kahhh

chykeenzachary said...

ok..sekarang anda dah boleh menarik nafas lega kerana dah ade pewaris.miahaahahahaaa

A.I said...

CT,
TAK YAH TUNGGU NNT. SKANG PON DAH SAMA ;p

SYAFA,
OUCHHH!

CHYKEEN,
miahahahahahahaha....

klik klik (^_^)