29.4.10

::JOM MAKAN::

DAH puas main, jom kita makan.....



nape B? nak dok kt baby chair gak ke?


makan...makan...


abah gigih bahagikan makanan kat anak2nya..
alamak bang! sori sbb lupa nk soh org tu letak telo kt mee abg tu..hohoho


kalau pasal makan, budak ni mmg bersungguh.
bertambah makan tak tau bape kali ntah..





pompuan gelojoh!


berderet-deret!
anak2 saper la ni ha??







8 comments:

bay said...

Bahagia family Kak Ai.. Sronok tgk bebudak tu hah

fazilzura said...

kak .. tang gambo berderet2 tu cm nak tungu turn masuk toilet pun ado .. aduyaii ..

** wah tiap gambo dh ado cop moho2 besor ler

kakngah said...

endontupndaikan.. lom apa2 dia dh tanya..
tambah telurrr...
nak x nak kene gk tmbah telo hahahaha!!

tp aku heran la.. camne ko blh lupa telo abg kaman....

el said...

ko ngan si ely tu sm jek makan nye..seronok aku tgk...
rmbo ely sejibik cam danish..hehehe leh geng ni..

caner ko wat cop mohor tu ai...wat tutorial jap

nome said...

comel tol korang sefamily...

shah-ila-ain said...

sonok aku kak nengok ko seberanak happy sokmo...moge2 diberi rezki yg bertambah murah dan bahagia berkekalan dlm membesarkan anak2...amin...

Rina277 said...

Ai..tgk anak ko berderet trus aku tringat time kecik2 aku 6 bradik (3 lelaki 3 pompuan) camni la berderet ke mana2..kt kedai mkn buat sepah, tumpah itu ini, berebut2 mekak2..kene mrh pn kejap je senyap pastu smbg lik huru hara..hehe..

mamashasha said...

beso nye chop mohor ko kak!!!! hehe
paling best aku tgk dakk ely makan...sgt2 berselera...

klik klik (^_^)