18.4.10

::BELOG BARU::





Macam yg dah tersedia maklum. Aku mmg nk bukak lagi 1 blog baru. Tp blog aku ni bukan sume org yg boleh masok. Aku dah siap buat WARNING. Pada sesapa yg lemah semangat + ibu2 yg tgh bunting, baek kowang jgn masok la blog aku tu. Tp idak le 100% sume entry aku tu yg jelik. Ada aku camporkan ngan yg pelik + yg lawak melampau.

Semua ni koleksi peribadi aku sendiri sebenornya. Tp dah lama sangat aku 'keep' kt dlm folder. Dulu aku rajin gak print, kumpolkan gambar2 yg pelik tu. Malas lak aku nk print bebanyak. Baik aku tepek dlm blog baru aku tu. Nak view pon senang..sesapa yg ada minat yg sama ngan aku, leh la tengok sesama.

Pada sesapa yg lemah semangat, tp nk gak masok blog aku tu...apa2 yg jadi kt diri kowang jgn salahkan aku tau. kot2 la ada yg demam ke..termuntah ke..pitam ke..bukan tanggungjawab aku tau. Awal2 aku dah warning tu. miahahahahahahaha...





15 comments:

afiq said...

mintak maap lah yerkk walaupon sye tidak mengndung.. tpi sye lemah semangat ye kak! kusss semangat.
owh dan aku dah jengok blog tuh.. first pic terus aku padam... sekian wasalam

zai @ jai / kak long@alang said...

klu yg ngeri sngt2 tu...tak berani gak akak tgk AI...sikit2 blh arrr..insyallah akak follow ekkk...

abangfaizul said...

same la ngan aku kak... aku x mengandung... boyot jer... nak ikot. aku suke...

el said...

aku pun ai..x brani..bila ko kt lemah semangat tu...adoiii
tp aku tgk jugak..tutup mata..sipi2 jemari aku..aku tgk..kalo rs x brani tu aku tutup mata...ni aku nk msok ni..bismilahirohmanirohimmmmmm

el said...

aku dh tgk ai..
so far ok lg..aku brani..hehehehe

♥Azie♥ said...

nak tgk dulu bleh

♥Azie♥ said...

nak tgk dulu bleh

A.I said...

AFIQ,
WASSALAM...ekekekekeke..

ZAI,
BUKAN SUMENYA NGERI2 KAK. AI ADA CAMPOR..SLAMAT MEMFOLO ;)

FAIZUL,
HA...BOYOT TAK MASOK BOOK YE. SILA FOLO!!

EL,
TULER...AKU CAMPOR2KAN. TAKDE LA AKU SUMBAT SUME YG NGERI2 SEMATA..BLEY KAN? ;P

AZIE,
TENGOK LE DULU...MUSTI OK PUNYE :)

mamashasha said...

kak ai, aku tgk sambil tekup muka ngan bantal haha.....yoyo orrrr jekk...

ieda said...

best ai...boh lg banyak2.

angah iza said...

tak berani nak singgah blog tu.
sbb iza ni penakut..
muahahahahaha

A.I said...

BED,
KALAU KAU PEKOP NGAN BANTAL, BAEK TAKYAH TENGOK! kahhhhhh

IEDA,
BEST KAN KAK? yea yea, ADA GENG!! lalalalala

dalila said...

cam tak sanggup jer nk masuk...larikkkkk

green apple said...

lemah semangat yg camne tu beb? agak2 menganggu konsentrasi aku tido hotel time outstation tak?

A.I said...

DI,
hahaha..KAU TAKYAH LA. KANG MAU ADA YG TIDO KT LOBBY!

klik klik (^_^)