22.4.10

::UIK! DAH DAPAT HADIAH?::


SKANG
ni along rajin kasi hadiah kt member skolah dia bila ada birthday. Siap kadang tu sms aku soh belikan key chain la..hadiah la..utk birthday kawan skolah dia. Aku layankan jelah. Ala, bukan apa sgt pon. Asalkan cantek, bebudak t musti dah hepi punye kan? budak pompuan...hihihi
Tup2 haritu masa aku blk dari opis, dia ckp dia dpt hadiah birthday. uik! birthday kau ujung bulan 12 la long oiii..! camne lak bleh dpt hadiah skang? Ish....



surat dari kawan dia..
aku sebenornya tak paham apa yg dia tulis 'as' tu ;P
he he he


lor..baju?
ni baju dia ke long?
kata kawan along tu, dia dah kasi tau mak dia yg dia nk kasi baju ni kt along..
alololo...sweetnya..


siap ada vest tu..


along dah pakai pon masa gi umah iena aritu..(^_^)


(gmbr2 ni sume along sendiri yg amik. ngeeeeee)





10 comments:

kakngah said...

pandai along berbudi...
yg penting.. niat tu ikhlas...

☆ lieya latif ☆ said...

murah rezeki along kak....heheeheh cantik baju tuh...

zai @ jai / kak long@alang said...

cntk baju tu...
bdk2 pompuan memang cm tu AI,
suka bg adiah2 ni,
ank kak long sikakak dr drj 1-6
dia sekolh cina..mcm2 adiah dpt..
seronok tgk..
time diorg,kita kena la bg pulak..

'as' mgk pnggiln kwn2 along kt skolh kot..!

ieda said...

'as' tu singkatan tok ashikin gamaknyer..
ni mesti kes tak sabar tggu bln 12..untung la alg..nti bln 12 leh minta lg..hehehe

Rizziela said...

wajh...
untung along....bestday hujung than..blm pertengahan tahun dah dapat hadiah...

tula..orang berbudi...

A.I said...

KAKNGAH,
INSYAALLAH IKHLAS. MMG TREND BEBUDAK SKANG NI.. ;)

LIEYA,
CUTE JE KAN? SWEET LE BEBUDAK NI..

KAK LONG,
huii..KALAU BUDAK CINA LAGI LE. MMG RAJIN LE BAGI2 HADIAH. NAK2 LAGI KRAGTANGAN YG DOWANG BUAT SENDIRI..BUDAK CINA KRETIP..
KENGKAWAN SUME PANGGIL DIA SHIQIN.. :)

IEDA,
YELAH KAK. SINGKATAN MS DIA MENULIS TU KOT. 'AS'HIQIN ;P

RIZZIELA,
BEBUDAK NI TAK MENYEMPAT DAH KOT. 25/12 TU LAMA LAGI. ekekekeke...TIME COTI SKOLAH LAK TU..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

hayoooooooooo.........xcited sgt bebudak tu kakngah oiiiii...wakakakaka
AS tu short name along kut...kelessssssssss

Anonymous said...

AS=ASHIKIN...

kan kan...

el said...

bgslah deme ni aiii

A.I said...

AJ + ANON,
A'AH..AKU BARU PRASAN. DIA MALAS NK TULIS ASHIQIN KOT. ekekekeke

EL,
BEST KAN? TIME AKU DULU TAKDE PULAK..

klik klik (^_^)