28.4.10

::BILA ELY MENGAJI::


BERSUNGGUH tau bila budak tetik gomok ni mengaji. Kalau boleh dipaksanya abah dia ajar sampai mukasurat terakhir. Masa ni dia ngaji Iqra' no brape ntah. Tp abah dia suh dia sebut utk Iqra' no. 1 je. Abah dia sebut, dia ulang. Penunjuk dia ikot dan je sebenornya. ekekekeke..cute giler!


kuat tau sore dia ngaji..


alolooooooo


tekun sungguh oooo
tgk tangan dia, dah mcm budak besar kan?






ish!! geramnya aku ngan budak ni..
siap kau dek, mama geget kau jap gi..!






16 comments:

nabilah_2908 said...

ngeee.....comel nyer dier..... ;)

kak..next time record la bila dia ngaji...sure cute sngt2.. :)

lunar wolf said...

..comei giler..aahaahah

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

rakam kak..nk dgr dia ngaji

Rosfida Abu Sufi said...

Alah. cutenyer..siap pakai telekung tuh...my Iman semayang tak nak pakai telekung, pakai tudung and stokin..huhuhu..

~Siti Hajar~ said...

alololo nomeynyer dia...

akak sy pun nak tompang geget gak...gerammm tgk!

☆ lieya latif ☆ said...

geramnye...comel kak.....cam mija plak aku tgk...comel...siyes aku geram kak!!!....

semoga terang laa hati si kiut ni dpt menerima sume yg diajar...amin...

kak, rakam laaa...aku nak dengo ustaz kaman ngan anak2 muridnye ngaji....

atie said...

alololo...tomeinyer...mcm muka auntie atie plak...uiks...

bay said...

comeynye wahai dikau si mata sepet.

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

tomei sungguh ely ini...baguih2 kecik2 dh ngaji...lalalalala

[s][u][e][h][a][n][n] said...

bagus2..sok besau leh la jadi wakil qariah amin :)

shah-ila-ain said...

tomeillnyerrrr dak ely...aku pun geramm gak dgn dia nie...mestii keletahh kan main kann..

nome said...

aku pun geram gak tgk dak ely nih...ggggrrrrrrr....bukan main terer dia ngaji...ala2 pro tuh...

ieda said...

elok la tue belajar ngaji awal2...budak2 kan terang hati...

teringat adik ipar akak yg umur 12 thn tu bacakan yasin kat arwah abah dia...lancar jer..

Nurul Nadiah said...

kak ai. comelnye dia. nadia tak tahan la tgk kecomelan dia. huhu.

p/s: kak ai, nak jemput kak ai ke blog baru. nak e-mail boleh? =)

mamashasha said...

aduyai anak ko sorang ni kak....cute je tgk dia ngaji tuh...

Ibu n Abah said...

Ai,
akak pon nak tompang geget jugak...

klik klik (^_^)