30.4.10

::TERBANG KE ASTRO::

24 PENGOMEN
CINTA ALIAH WEDDING GALLERY

MAKEUP ARTIST
Game Show 'Kata Kau' @ Astro

Cinta's Team : AJ + AQIE + AI





-SCHA-

makeup by AJ
hairdo by Aqie









-IKA AF-

makeup by Aqie
hairdo by Aqie









-REZA-

makeup by Ai
hairdo by Aqie











-SCHA-

(2nd makeup)
makeup by AJ
hairdo by AJ + Aqie






-SABRINA ALI-

makeup by Ai
hairdo by Ai




-EDA MOIN-

makeup by AJ
hairdo by AJ






-SAHORA-

Makeup by Ai
Hairdo by Ai







DISEBALIK TABIR SELIMUT TEBAL (^_^)
sebelom bertolak ke astro kitaorg gi butik sentral (renee) dulu.
saje nk ngetes buat keletong rambut.
ala, yg gulung2 tu.
benda ni mmg le senang, tp kalau x kene gaya..tak cantek lor..


lihat! cantekkan?
ni si Aqie punye hasil tangan.
kelazzzzzzzzzzzz!



Aqie + Ai + AJ

harta karun


posing dulu...


auw!!!


standby...



kecik sungguh aku disisi Angah yg chumel lotey ni..


me + sifu shawn ;)


Mmg sronok la mlm tadi. Aku smp umah dah nk kul 2 pagi! hohoho. Tp tak terasa pon sbb best. Artis2 sume baik2 blaka. Paling lawak si eda moin le. Sbb dia kuat melatah, mmg riuh bilik mekap. Scha pon best. Mcmana dlm criter awan dania, camtu le dia kt luar. Sempoi..

Hope lepas ni Cinta's Team akan lebih maju. Insyaallah Team kami akan dapat projek besar under Astro. Harap2 menjadi le..hihihi..

Apa2 pon mekaseh bebanyak pada AJ + ASTRO..muahhhhhhhhh






::AWARD::

0 PENGOMEN




MEKASEH bebanyak SUE + JAJA
sbb bagi aku award yg giler chumel ni.


Lebiu alls!
!







29.4.10

::JOM MAKAN::

8 PENGOMEN
DAH puas main, jom kita makan.....



nape B? nak dok kt baby chair gak ke?


makan...makan...


abah gigih bahagikan makanan kat anak2nya..
alamak bang! sori sbb lupa nk soh org tu letak telo kt mee abg tu..hohoho


kalau pasal makan, budak ni mmg bersungguh.
bertambah makan tak tau bape kali ntah..





pompuan gelojoh!


berderet-deret!
anak2 saper la ni ha??







klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei