10.6.11

::ICU::


ABAH dah selamat dibedah dari 12tgh - 6ptg smalam. Alhamdullilah, semuanya berjalan dgn lancar. Skang ni doc rehatkan abah kt ICU. Smp skang ni pon dia x sedar lagi. Beddy (adik ipar aku) ada mms gmbr abah dlm ICU. Rasa mcm x caye je tu abah -___- Lain benar rupa dia. Ya Allah, Kau berikankan kesihatan yg baik utk beliau. Tu sorang je abah yg aku ada skang ni. Bila blk Kelantan nnt ngan sape aku nk gurau2? Sape nk layan kepala otak sengal aku ni? Kalau kowang nk tau, bila aku nk mkn buah salak pon..dia la yg tlg kopekkan utk aku (ngada2 sungguh menantu hantu dia ni). huhuhu..rindunya dgn abah! Takpe, abah rehat dulu ye. Semoga abah cepat2 sembuh..amin..



7 comments:

aku nama nora said...

kak, semoga abah abg kaman sihat kembali yek...insyaallah

kak, ko jgn xtau aku dah baca abis ko punya blog goblok nih dari mula smpi skrg smpi termimpi2 aku, blog si temah tu pun aku dah baca abiss, family ko mmg best la mcm2 xtvt...dok ada sengih mcm kera ja aku dok baca ngeeeeee

kakngah said...

alhamdulillah..

awat la spital memula tak hantar abah cpt ke kubang kerian. buang masa jek tau.. sian ontua tu menahan sakit...

semoga abah cepat sembuh k...

A.I said...

KAU NAMA NORA ;P
GILER GIGIH KAU BACA DARI MEMULA PUNYE ENTRY YE? hehe..MEKASEH BEBYK ATAS KEGIGIHAN KAU TU. JGN SMP X SEMPAT NK MASAK SUDAH. hehe...

KAK LONG,
TULER YG AI MARAH SGT NI KAK LONG oii. KALAU AWAL2 HNTR KE SANA, TAKDE LA SEKSA BENOR ORG TUA TU LAMA TANGGUNG SAKIT. ish

fazilzura said...

alhamdulillah , semoga uncle akan cepat sembuh key (wahh uncle tu tau kak mon)..

Hazey said...

Sebak tul aku baca entry ni, sabar ya nok, kami semua doakan abah selamat dan sembuh cepat... amin..

aku nama nora said...

kalo jumpa tgh jln kompom aku tegur kak, aku buleh hafal semua ahli keluarga ko, hebat x aku ngeeeee

ieda said...

moga abah AI cepat sembuh....
seronok dapat gurau2 dgn bapa kan?
akak ni abah takde...bapa pun dah takde...

klik klik (^_^)