5.6.11

::KAMI KE KB::

AKU hapdet ni dari ruang menunggu bas NICE @ KTM lama. Bas delay katanya. Mlm tadi abg kaman dah bertolak ke KB. Trus ke hospital. Ptg tadi lps settle job mekap, kami dpt berita yg abah makin teruk. Dlm dada dia penoh ngan nanah. Rasa mcm x sedap hati pulak. Trus plan ngan AJ. W/pon letih kami x hilang lg, tetap gigih nk ke KB. Try tanye tiket bas ke sana, byk kaunter yg dah kehabisan tiket. Syukurlah Allah tu nk tolong, ada jugak rezeki kami. Dengan bantuan anak buah kami, dowang dptkan tiket bas Nice. Alhamdullilah...

Tp tuler, dah berabad x naik bas. Risau jugak. si AJ pon sama. Belom apa2 lg dah muntah2. hehehe..Ni kami tgh tunggu bas. Sepatutnya bertolak kul 10:15pm, tp td dia kata delay. Mintak2 la x lama. Mau ada yg tido kt sni je nnt.


Apa2 pon aku nk mintak kowang sume sesama doakan abah mentua kami. Semoga semua yg terbaek utk dia. Jgn lupa doakan aku & AJ skali ye...semoga selamat dlm perjalanan. huhuhu...
Mekaseh sume. labiu alls!!


6 comments:

TuYa said...

save journey ye kak..
semoga semuanya selamat..
Tuya doakan keadaan abah mertua akk akan baik2 je..

alamanda said...

semoga selamat sampai ai.

~Siti Hajar~ said...

Semoga selamat semuanyer k.ai..

nome said...

semoga perjalanan ko menaiki bas ke KB selamat pergi dan kembali..aku doakan semoga abah mertua ko lekas2 sembuh...dan operation beliau berjaya dengan selamatnya...amin

CathJ said...

dada penuh nanah?? aduhhh.... I doakan yg terbaik utk mentua you .. take care..

ejaworkingmum said...

Thanks Huggies!! I just got 1 YR of FREE Huggies. Come and celebrate the New Huggies Jeans with us. ---> http://bit.ly/GetFreeHuggies <--- BE QUICK - LIMITED TIME !!

klik klik (^_^)