21.6.11

::SAMBUT HARI ABAH::

Akhirnya, dpt gak la bebudak ni nyambut hari abah w/pon sekejap. Ptg Ahad tu Abg Kaman blk dari hotel tu, so aku amik masa bg anak2 wish kat dia. Sbb dowang dah gigih buat kad bagai. Jadi la..dari xde langsung. Lps Abg Kaman makan, mandi & solat..dia tido jap smp kul 11mlm, kluar balik gi bukak deco kt hotel tu (LID Welcome Dinner). Kul 3:30pg baru dia smp umah balik..


anak2 hadiahkan ceklat yg Along beli masa g lawatan haritu =)

(burok perangai bapak kowang ni, dikokaknya kotak tu. isk)


SAYAAAAAAAANG ABAH!!!!

(BB + Adek nanges2 tgk criter sayang abah kt astro prima haritu. betol2 touching ooo)


Along suap ceklat kt abah dia...


ha!!! adek curik ceklat abah ye...


Along buatkan..




yg ni pulak BB buat kat skolah

9 comments:

Ibu n Abah said...

Ai...
Kaman memang Bapa Mithali sepanjang masa....
akak memang tabik dengannya....
- dah.. akak tak berani nak puji suami orang .... kena baling batu lak nanti...

kaklong said...

kasih ayah membawa kesyurga!

eLYies said...

bestnya abang kaman dapat anak2 yang manja ngan dia

bonda_tie said...

akak tgh wat kan slide show utk ayahnye. nak bg sekali nnt masa besdeinye... tp tah hape hape je mende nye. takpe kan. janji ikhlas. kan kan kan.

irma said...

mmg abg kaman calon bapa mithali...:) untung k.ai&anak2 ..alhamdulillah..

A.I said...

AKAK,
ala KAK, TAKPE PUJI MELAMBUNG PON. TAKKAN KENE BALING DGN BATU. GENG2 AI RAMAI YG NK 'SEWA' ABG KAMAN. DAH BIASA KENE PINJAM TIME GATHERING. ekekekekeke..

KAKLONG,
KASIH MAMA? ;)

YIES,
hehe..SEMPAT GAK LA CURI2 TIME MANJA2 NGAN ANAK..

BONDA_TIE,
GIGIH BONDA! MUSTI NNT DIA TERHARU BILA TGK SLIDE TU ^___^

IRMA,
SYUKUR, ALHAMDULLILAH....AMIN..

fazilzura said...

alahai , syahdu nye kak .. huhuhuhuhu

nome said...

aku tompang bahagia....thumbz up to your dotters...mmg baik2 belaka...sure abg kaman happy tak terkata...

A.I said...

JUB,
SYAHDU YE? sob sob sob.... =)

NOME,
ALHAMDULLILAH.. ^____^

klik klik (^_^)