1.7.10

::AWARD DARI SI BED::

BED bagi aku award ni sbb katanya
haritu aku komplen tak tau nk hapdet apa,
kebetulan harini pon aku lupa nk bawak cable KIMIe,
ha..elok la aku kutip. ekekekeke...


1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

- kenal dia masa kat forum m.com dulu

- aku sebenarnya tak pernah jumpa lagi ngan dia :P

- dia rajin gak drop komen kat blog aku ni

- blog dia ada cerita memacam, lelagi hal anak (cam blog aku gak la)

- aku ingat, bila dapat jumpa dia nnt aku nk pau dia banje aku makan ;P


2. Jot down 10 interesting facts about yourself or your hobby

- bekerja kat opis consultant ni dah nk masok 10 tahun

- sesambil tu aku ada wat jual tudung (tp skang ni takde stok lg)

- aku join venture ngan adik aku yg ala-ala mamat kekar, AJ utk bisnes andaman

- aku akui aku wanita GIGIH! lalalalalalala

- aku suka mengemas - kengkadang tu rasa cam addict pulak

- aku cam kowang gak, suka korek idong - nikmat tak terkata

- kadang tu aku rasa cam nk terkencing, tp bila duk nyangkong kt jamban..leh terberak lak!
(eh, dah lari topik ;P)

- aku sayang keluarga aku. apa2 pon aku dahulukan dowang dulu dari diri aku sendiri.

- aku bersyukur ngan apa yg aku ada skang w/pon kengkadang tu aku rasa cam tension yg amat!

- aku senang nk sorok rasa sedih / kecik ati kat org sbb aku leh buat muka ala-ala joker. kahhhhhhhhhhh..


3. Pick your 10 most deserving recepients and describe them

Ha, kowang pepandai le amik sendiri dari aku ye. Sesapa yg rasa rajin drop komen romen
kt blog aku ni, ha amik! IKHLAS aku kasi kat kowang. Aku ucapkan bebanyak time kaseh sbb kowang sudi baca apa2 yg aku merepek, meraban kat sni. Yg tak tinggalkan komen pon takpe, mekaseh jugak kat kowang tau.


AI LEBIU ALLS!!




4 comments:

zyra said...

akak, soklan nombot dua tu, jawapan akak yg nombot nam tuh mmg xbleh blah... hahahahahahahahaaa~

(adehhh, senak perut gelak sorg2..)

A.I said...

ZYRA,
BETOL TAU. SESUATI YG TAK DIJANGKA-JANGKA! kahhhhhhhhhh

mamashasha said...

muhaha ye betol sokmo yg kau tulih pasal aku tu kak...hehe...aku pun nak jumpa kau...belanja makan? no hal bisa diatur.... dari dulu lagi aku dok kata aku suka cara kau kak...gila2+sempoi!!! lagi satu aku rasa kau patut tau yang apa saje yang kuar kat entry kau semuanya jujur!!!! itu lagi aku solute kau kak......

aku selalu dtg sini sebab aku akan dihidangkan dgn serba serbi....i like!!!!

A.I said...

BED,
HOHOHO (^O^)
VANGGA! VANGGA! VANGGA!
MACEH BED..OH YE..AKU PASTI AKAN TUNTUT BELANJA MAKAN TU DARI KAU. muahahahahaha....SUKE..SUKE.. ;)

klik klik (^_^)