20.7.10

::HAPPY BIRTHDAY AINNUR ELYSHA::


~20-07-2010~

Harini cukup umur Adek 3 tahun. Haribulan lahir cantek, 20-07-2007. Anak yg paling senang aku branakkan. Dlm pantang pon x rasa sakit. Rasa sihat cam org tak branak je. Agaknya mmg Tuhan nk kasi aku rasa camne yg ada org kata 'senang branak'. Rupanya, ni le anak aku yg paling last. Lps ni dah tak merasa la aku. Cukup la rezeki Allah utk aku skang ni. 4 org budak pompuan yg cantek2 cam aku, baik2 & cerdik2 belaka. Kene belah pewot dah merasa, kene bukakkan 'jalan' pon dah merasa, branak ikot bawah pon dah merasa. Cukup dah. Syukur Alhamdullilah.

Ainnur Elysha

Anak aku yg bongsu. Sangat2 manja + chumel + gomok + notty.
Segala2nya lah.
Cukup 3 tahun ni dah tak pakai pampers,
molot ngomel mcm mak nenek,
tp bila depan org..mak ai, pandai tul dia kontrol ayu.
duk melentok, diam je molot.
isk, pelik tol! pandai kau ye Dek!

Mama + Abah + Along + Angah + BB, semua sayang adek!

(mmg dia sendiri suka ngaku, siap ckp "sume sayang adek ma.." )
hehehe

Semoga adek menjadi anak yg terbaek, menjadi insan yg berguna,
dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baek
& dipanjangkan umur.
amin...










baru 35minit dilahirkan
(sepital selayang)


1st checkup kt klinik,
tp mama angkut smp ke giant bt kep.
mama yg sangap duk terperap kt umah tu,
hehehe


sronok dpt baby ye... (^_^)


ni masa dlm pantang..
syukur sgt tau,
anak2 aku sume ms dlm pantang,
baek2 belaka.
smp aku lak cubit2 molot dowang nk bgnkan minum susu,
tetek aku dah bengkak :P


aloloo...masa ni dia demam..


tengok la meow gomok ni!
berketol2 body..hehehe
GERAM!


cayunk buchuk anak mama...




sori ye dek, tahun ni mama tak dpt nk wat party buih utk adek.
w/pon dipaksa2 oleh cik ema kau :P
kita potong kek anak branak jelah nnt ye cayunk...



31 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Hapy Besday Ely Pakcu....
Muahhhhhhhhhhhhh

kak long said...

happy besday elly gomok sayangg...

ratna said...

happy birthday adek ainnur elysha.. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik, menjadi anak yg solehah, berjaya dalam segala-galanya dan happy selalu dgn keluarga tercinta..

gomoknya kamu masa babyyyyy...

Fiza Nordin said...

epy besday menantu mama!!!

lame tak jumpe menantu den ni...moga menantu mama jadi anak & menantu yg baik,jangan jadi hantu, tolonglah!!! cerdik pandai, sopan, baik budi pekerti dan segala2lah.segala doa kebaikkan untukmu cayang.mama mertua doakan dari jauh ni ye...hah, jauh beno le pun kakakakaaa!!!

cayang menantu mama!

mysha said...

hePy BesdaY adIk chumeL... Akak, MontOk toL baDannyew mASa babY.. geraMmm baNgattt..!! ;)

kakngah said...

happy bfday sweetie!

shiori_LA said...

happy birthday elly.....semoga panjang umur murah rezeki..jadi anak yang solehah...

JaJa LeAduVEgA SuBakEr0 said...

adek elly syumelll...

hepy bufday cayunk...semoga sihat selalu..dibukakan segala pintu rezeki untuk adek sekeluarga..dipermudahkan segala urusan..dan sentiasa di rahmati Allah selalu...hope jadi anak yg bijak pandai dan nnti dh mesyar jaga mama n baba kamu...;)

Tijah said...

haihhh. lawa2 anak kau nok.

grow2g3th3r said...

Happy Birthday si bongsu yang comel....
Aunty Dla doakan agar 'adek' diberikan kesihatan yang terbaik, keberkatan hidup di dunia dan akhirat serta menjadi anak yang membanggakan kedua2 ibu bapamu...

el said...

hepi besday ely
smoga jd anak yg solehah tolong ibubapa jd anak yg berguna dan cemerlang terbilang..terbaik utk kamooo

D.O.U.B.L.E...S said...

happy besday ely chumel...

az rina a.k.a jaijina said...

hepi besday opet, heheheh..semoga jadi anak yg solehah ye dek..adek jgn nakal2 tau..

nome said...

epi besday adek! stay cute dan noti yer..

Ibu n Abah said...

Ai...
happy birthday untuk budak chomel tu...
semuga menjadi anak yang berjaya dunia dan akhirat..
Amin.. YRA

MUMMYMUJID said...

heppy bestday ely...aku plak cam nak geget pipi dia...putih beno..br 3 taun ke ... alhamdulillah sihat ank ko ye kak...

zyra said...

kak AI, sume org dh ckp ape yg sy nk ckp... so dgn ini sy dgn bangganye nk isytiharkn, sy aminkn doa akak n sume doa2 yg baik2 dlm komen2 yg ada nih...

aaminnn... (^_^)v

Eye_nee said...

Hepi Besday Budak Gomok...Panjang Umuq dan dimurahkan Rezeki yer...

alamfanacinta said...

hepi birthday ely gebu....:)
kirim salam die kak..Hehehe..~

A.I said...

"TERIMA KASEH ATAS DOA KOWANG TU. AMIN AMIN YA ROBBAL ALAMIN.."

(^_^) THANKS ALL!!

Jiey^Mien said...

HAppy befday Adek!!

TomYaM bAsi said...

senang nk ingat besday ely ..
epi besday ely..

kak ai..
td baca pasal igA nephropathy ..teringat kat akak.
akak jaga diri elok2 ekk...

A.I said...

JIEY,
THANK Q AUNTIE :)

TOMYAM BASI,
hehehe...THN DPN KALAU TERINGAT KASI HADIAH TAU ;P
ngeeeeee..NAPE KAU BC PSL igA TU? SESAJE YE.. :) MACEH..
BASI, KAU MMG XDE BLOG YE?

mamashasha said...

hepi besday to ely...kamo mmg comel dari lahir sampai sekarang...semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki..jadi anak yg baek ye sayang....

A.I said...

BED,
MEKASEH...AKU AMINKAN ATAS SUME DOA2 KAU TU :)

@e_da said...

Heppy beday dak domok adek yg cumillll.... moga jd anak yg solehah ya

A.I said...

@E_DA,
MEKASEH :)

ieda said...

happy birthday adik...happy2 selalu...bg mama & abah happy..

A.I said...

KAK IEDA,
MEKASEH KAK :)

TomYaM bAsi said...

baca tuk exam lah k.ai.. mmg nak kasi hadiah pon.. lpas exam nak g cari .nnti k.ai bg alamat umah k.ai.

k.ai nak pesan aper2 dari mesir?

ader jer blog tp x bukak sebab dah mls nak menulis.. dok baca blog org yer...

A.I said...

TOMYAM BASI,
OOOOO...KAU NI BAKAL JD DOKTOR BASI LE YE. hehehe...GUD LUCK ;) ALAHAI, AKU SESAJE JELAH, TUNGGU KAU BLK MESIA LA BARU BELI HADIAH TU. TAKYAH SUSAH2. AKU INGAT NK KIRIM UNTA SEKOR LA. BLEY? hehe

klik klik (^_^)