31.3.11

::DRIVE THRU NGAN MOTOR::

Q drive thru kt McD ngan moto cabok. Ha....KAU MAMPU??!!

Memula tu aku pelik, apesal baru kul 7:15 org dah ramai beratur smp ke luar kt mcD tu. Isk, melampau sungguh keadaan huru-haranya tu. Rupa2nya, dowang nk redeem mcD free! isk, camne la aku boleh x tau lak ni. Dah last day pon. huhuhu..malas aku nk beratur panjang, kami redah je drive thru ngan moto. Jgn memain tau..Kami beratur ngan moto cabok pon, kami hulur $ nk beli mcD. Org kete beso kt depan ngan blakang aku hulur kertas je. hahaha...sib bek la budak kt tingkap tu layan kami cam biasa. Jenoh gak la beratur td. Tp sib bek time kami tu tak Q panjang sgt. Dapat le aku beli bekpes utk opismate aku, si Lynnda gebus. Dah lama dia ngidam. Aku pon suka ngan pancake dia. Sedappppp.. Td aku beli 2 set. puas ati makan ^__^


ye puan2 sekalian, kami je yg berhelmet di sini




mkn sambil layan kemboja putih =)




nyum nyum



'






15 comments:

kakngah said...

la.. dah last day???
betul2 ketinggalan ketapi la aku..

fazilzura said...

WAKAKAKKAKAKAk x mampu2 kak.. aduyai , mau daku terus drive moto ke dlm rest kahhhhhhhhhh

* sempat le daku makan 3-4 kali mcd bfast ni

A.I said...

KAKNGAH,
YE NGAH. SAMA LA KITA. TERTINGGAL TRAIN! haha..

JUB,
KANNNNNNN...HANYA AKU YG MAMPU! kahhhh.

Siti Syafinaz a.k.a Peanut said...

hehehe..akak kite serupe..
bfast mcd gak..
kwn opis pnut kene pusing byk kali nak redeem mcd free nih.
sbb 1 kete leh gune 1 kupon je tok dpt 2set bfast..so terpaksela die pusing byk kali tok beli byk set..hahaha

saveme_zero said...

caya lah! hahahaha

adarnadzmie said...

eheh.. semua org dah kena jangkitan breakfast Mcd ni... sedapnya kata ko... memang sedapkan...

kak long said...

alamak!! telan air liur tengok pankek tu..huhuhu!!!

☆ lieya latif ☆ said...

sempoi ko kak!!

kak, upload ar gambar telenovela aj tuuuu nak tgk!!

A.I said...

PNUT,
MAK AI...GIGIH KAWAN KAU TU! NI MUSTI MASOK OPIS LAMBAT KANNNNNNN ;P

SUE,
YE. SILALAH PERCAYA ^__^

ADARNADZMIE,
MMG SEDAPPPPPPPPPPPP!

KAKLONG,
SEDAP TAU KAK LONG..LEMBUTTTTT JE MCM SPAN. heh heH

LIEYA,
LOM DPT DARI PHOTG LG. DAH DPT SOK AKU TEPEK KT SNI YE.. =)

Bibu said...

btul2 hotcakes tu sedaaaaaaaaaap..aku pon cam gian nak beli la sok

Siti Syafinaz a.k.a Peanut said...

mmg kak...
die dtg anta je mcd tu lam kul11 td..pastu die coti terus..ahaahaa...
gilorrr

nome said...

aku mampu beb! kita kan segeng...pepagi dah merempit naik moto...mmg rock la gi beratur dgn moto terjah drive thru....aku selalu gak buat...best gilak! lg2 kalau ramai yg peratikan...wakakaka....

A.I said...

BIBU,
BETOLLLL..AKU DH RASA GIAN WEI. AYOYO..SEDAPNYA!

PNUT,
HA...AMIK KAU! TRUS COTI. wakakakakaka...GILER SUNGGUH LA.. ^___^

NOME,
HAAAAAAAA!! ADA GENG PON. BEST KAN? GILER KENTAL JE. APA LAK SALAHNYA. KITA PON DRIVE GAK. hahaha...MMG RAMAI YG TENGOK. GLEMS UOLLS! ;)

Syerah Omar said...

bleh je kan kak.bukan dia tunjuk gambo pangkah motor.tp tu le semer org igt naik keter je bleh.hahahaha...

Anonymous said...

Kak, how and where did you download the drama Kemboja Putih? I am also trying to find drama "Cinta Balqis". Tau di mana tak? =)

klik klik (^_^)