1.3.11

::SESI MENEPEK CIK KIA::

KAMI (aku anak branak, AJ + datin biah) bertolak dlm kul 10mlm dr rawang, smp kt melaka dlm kul 12 kalau x silap aku. Esoknya lps abis kerja baru laki aku bertolak ngan kete pinky si AJ.
Pepagi buta hari Sabtu tu aku dah terjaga. Tp mmg syiok betol blk Alor Gajah ni. Rasa kuyup je mata. Asyik la nk membuta. Umah mak redup..tu yg best tu. hehe..


kul 7pg jiran dpn umah mak dah stat mengecat umah!


"semangat nk beraya ke tu cik ani?"

"takk...ni semangat nk nyambut menantu (AJ + Naemah)!"

hehehe, ni le yg bagus jenjiran kt sni. sume dah mcm family sendiri.
tu sbb kami adik bradik x brape nk risau bila mak blk Melaka sengsorang.
Ramai yg pakat 'jaga' mak kt sana ^-^


Cik Kia skang dah ada kawan baru ^-^
Iena beli Citra, CT lak beli Alza.
murah rezeki kowang..Alhamdullilah..


isk! kau buat apa tu AJ??
merogol Cik Kia kah?


hehehe...kusyuk menepek rupanya..


si jendul ni pon sibok je nk menepek!


TARRRRAAAAAAA!!!


menjaja nama CINTA ALIAH ^-^


bebudak ni berlengas2 main 24 jam!


amboi kau long...cam mem besar!


ni le keje aku kt sana..
siang2 buta berselubung ngan selimut!

Mak + AJ membizi menguruskan memacam.
Datin Biah tu dah jadi cam wedding planner si AJ pulak.
GIGIH ooo..haha


(nnt kita sambung lg ye..)




5 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Meriah Kite Balik Kampung !!! Hohohohohoho

Eye_nee said...

membuta jer keroje ko balik kg yer..Kim salm kat Datin Biah..dan Ayoi tau Ai...lama tak tgk Ayoi...rindu banget deh gua sama dia...

ieda said...

ok lah tuu dikk .. tepek iklan business sendiri kan .. bukan org lain punyer :))

A.I said...

AJ,
MMG MERIAH UOLLS! ngeeeee

EYE_NEE,
BARU MLM TD AMIK DIA KT KOMUTER KAK. DIA NK TIDO CELAH KANGKANG MAK MLM TD ;)

IEDA,
haha..PROMOSI BERGERAK! ^-^

bay said...

salam kak,sori lama xdrop komen. sibuk nau..... alza&citra tu bayr bulan2 tinggi gak woooo..dah laki masing2 mampu. xjadi hal la kan. keh3..

klik klik (^_^)