29.3.11

::SELERA KAT FLAMING::


DAH seminggu aku xde selera nk mkn. Feberet aku megi pon x boleh nk telan. Bila paksa tekak telan nasik, x smp 1/2 jam nasik tu keluar balik. Bahananya, badan aku lemah & susut. huhuhu..sayangnya ngan isi yg hilang tu. Susah aku nk naikkan badan =( aku pon x tau nape jd camni. Sume ni stat masa aku x sihat haritu. Smp le ke harini aku xde selera. Tp kalau dah kebulur sgt, bleh la aku ratah2 lauk.

Sabtu haritu aku ada job makeup kt Bangi. Aku gi ngan Along. Pagi tu je aku makan, b'fast mcD (pancake). Pehtu dah x makan apa2...mlm tu bila aku lapar, aku try la telan megi. Adalah dlm 3-4 sudu aku makan, pastu muntah balik. Adoiii...

Ahad tu pulak, ayoi ajak g makan kt Flaming Stimboat (Sunway). Aku g anak branak, last minit AJ laki bini ngan datin biah pon join. Sehari suntuk tu je yg masok dlm pewot aku. Tghari tu ada gak aku telan nasik, tp cam biasa gak la. x smp setengah jam nasik tu kluar balik..



memula, teratur je meja..


kami dpt meja kt tkt atas.
sib bek ayoi booked awal,
pax sungguh tmpt tu.
Mekaseh ye lalink ^__^


anak2 aku berulang mkn benda2 ni je..
angah + bb byk mkn ketam.
along lak suka siput..


ni pinggan pertama aku..
aku tau akux bleh mkn benda2 ni skang.
doc haramkan aku mkn seafood buat sementara waktu ni
sbb dia stopkan dulu ubat kolesterol tu (ubat tu dah cederakan otot2 aku).
tp nk wat camne?
dari x masok apa2 langsung dlm pewot ni..
huhuhu
elok lak aku mkn tak muntah blk.
hehehe


keadaan dah mula huru hara ;)
best sbb meja kami dekat je ngan esbok ketam2 tu.
berdiri amik, pastu trus lebur dlm piuk. ngeeeee


lebiu!


datin biah tgh gigih kopek ketam


mine!


suke tol bebudak ngan fishball ni..kiut!


berbatang2 biskit Adek cicah ngan ceklat tu..
makan le smp lobam nak oiiii


makan la bang...
org len dah surrender,
tp kami anak branak x brenti2 makan lagik.
ngeeeeee


ni eskem aku..
(x abis pon, aku tolak kt laki aku)
bebudak tu aku rasa adalah 16x bangun amik eskem.
mkn smp kembong! haha..


me + AJ


cayunk kowang!


licin!
tiada sebarang pembaziran ^__^






12 comments:

deaf-angel said...

tokey kedai mesti senyum dalam tangisan bila korang keluar kedai haha

Cik JuneD said...

hahhaa..
kenyang giler 0oo banyak makanan..

kak..pliz jage diri..
kami risau le kalo kak lambat hapdet belog..

hehe
(^__-)

kakngah said...

nok,
mana gambar pengantin vogey da vass ittew???

A.I said...

DEAF0-ANGLE,
HAHAHA..MMG PULUN ABIS!

CIK JUNED,
ngeeee...SAYANG GAK KAU KT AKU YE?

KAKNGAH,
INSYAALLAH, ESOK AKU TEPEK KT SNI YE NGAH ^__^

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

hohohohohohoho , memang meriah...tp syg x dpt nk bedal banyak2....keadaan kesihatan panten br x bape elok....yg penting dpt join & habiskan mase same2 kuarge tercinte...Luv & Muahhhhhhhh

nome said...

cian kamooo sis...selera makan takde la plak...aku tau seafood adalah makanan kegemaran kamooo...tp kamoo kena catu makanan tu sbb ubat tak dibekalkan...apa2 pun sis...take care yer...ilang selera aku nak berblog kalau ko tak sehat (!_!)

estee_8980 said...

kesian kau kak..harap2 cepat2 sembuh ok...

irma said...

sian nya akak.....semoga selera ko cepat kembali ke tmpt asalnya yer...hehe

CathJ said...

aduh... seksa nya mcm tu yer... makan muntah... aku paham benor lah apa rasanya... mcm org pregnant pulak yer...

take care and get well soon yer...

renttap said...

renttap

Shafaqaallah kak AI

PynGees said...

mak aih! best nye kak ai...btul2 m'buka selera..Yummy!

levicold said...

I hope you will keep updating your content constantly as you have one dedicated reader here.

paxil

klik klik (^_^)