24.3.11

::ROMBONGAN DATIH BIAH KE JELI::

ROMBONGAN kami bertolak pagi Khamis haritu (sehari sebelom hari nikah si AJ). yg bertolak dari umah mak ada 5 kete je. Tp jmp lg 1 kete kt highway. Rombongan bas persiaran (sepupu sepapat aku) yg dari pulau perhentian, smp mlm tu skali ngan kami. Dpt le kami reramai join Majlis Tahlil 40 hari Mek. Tp ramai gak yg x turun sbb dh kepenatan blk dari holiday. hehe..



Jai jd baby sitter..heh heh


giler bapak mahal mkn kt R&R ni!
aku amik 2 pinggang nasik + ayam goreng + kuah skit, RM11 kau!
ish ish ish


Erry pon follow skali, tp x dpt tgk AJ nikah sbb
dia ada job makeup kt Gua Musang Jumaat tu..




meowwww
cantek mata kau na!


me & BB d' noty


yg kt sebelah kaman tu bukan aku,
tp si Along! hehe


Angah yg x reti nk rehat..ish


BB


Adek nyenyak tido kt blakang
(aku turunkan seat blakang, bentang je toto..)


dah smp kt umah persinggahan (dekat je ngan umah arwah mek)
ni dah get ready nk gi tahlil..


makan time!
sedap oooo...sume lauk2 kampung.
umbut kelapa pon ada ^__^



bakal pengantin kehepian!


erry yg hover! haha..


kakak sepupu kechentaan kami =)


mak + erry gigih wat sireh junjung




training ke? hehe


ni pagi hari nk nikah..
AJ nikah lps solat Jumaat


laki aku order breakfast sehari sebelom.
breakfast yg kami order ni penoh ngan kontroversi!
muahahahahaha


kalau mek ada lg, musti dia yg sediakan kami makanan =(







6 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Memang meriah trip Jeli nih . mcm2 adoooooo , Disney On Ice ado , Debat Perdana Ado , mcm2 lorrr..... yg penting sume Happy & Bhagia & paling penting sume dah selamat .... Aminnnnnn
Luv u Mak Hayam . Muahhhhhhhh
*Nk nunggu a.mi update , mau dh ade baby nanti . kuikuikuikui

Bibu said...

la..selamat dah kau AJ heheheh ape yg controversy tu hahaha

NonaFauzi said...

bestnyer if aku salah satu family member..tp masalahnyer bukan..tgkkowang hepi jer hhuhu bestnyer..

ieda said...

tak sabar nak tgk gambar pak andam jadi pengantin..

deaf-angel said...

apa sey.. cerita tergantung

cepat ah cerita apa yang kontroversi tu haha. Order brekpes Macdonald ke

A.I said...

AJ,
KANNNNNNNNNN...MEMACAM DRAMA ADA! kahhhhhh. YG PENTING, SUME DH SELAMAT. SYUKUR ^__^

BIBU,
HANYA AKU DAH DIA JE YG TAU PSL KONTROVERSI B'FAST TU. hahaha

NONA,
ALA...BOLEH JE JD FAMILY KAMI. ANAK KAU SOK, KAWENKAN NGAN ANAK SI AJ. miahahaha

IEDA,
KENE TGG GAMBA DARI PHOTOG KAK..AI PON DH X SABAR NI.. ;)

DEAF-ANGLE,
B'FAST MCD TU OK LG. YG NI BUKAN CALANG2 PUNYE B'FAST TAU. ABIS SEPAROH GAJI! OPPS!!

klik klik (^_^)