30.3.11

::PERNIKAHAN AJ + NAIMAH_18.3.11::

18.03.11 selamat dah AJ + Naemah disatukan. Kuat sungguh jodoh adik2 aku ni. x sangka kan? kakak kawen abang, adik kawen adik. ngeeee..tp kowang jgn salah paham lak tau. Dowang ni bukan kami yg jodohkan. Ni pilihan hati dowang sendiri. (pd yg tercicir criter, Naemah ni adik sepupu laki aku yg arwah mek bela dari kecik)

Ni semua hantaran dari pihak kami utk Naemah..(hasil sentuhan tangan AJ + Datin Biah sendiri)


mas kawen 8k
(kt sana xde $ hantaran)


cincin
(lupa lak aku nk snap gmbr cincin tu. batu delima kalau x silap aku.
AJ tempah khas sepasang)


kasut
(utk sanding nnt)


Al~Quran + Telekung


sirih junjung


telur puyuh


ceklat


kek buah kukus


harus la aku yg mekapkan adik ipar 'berganda' aku ni
^___^



sweet makeup utk naemah




touchingnya masa ni.
abis je mekapkan, trus aku kiss2 dia..
huhuhu


naemah + eka
(anak kak ja-adik kaman)
sedih sungguh eka masa naemah balik ke kl.
dah x berteman la dia kt kg tu.. =(



hantaran dari pihak Naemah utk AJ



anak2 kami semua pakai baju yg sama mcm ni.
tp x dpt nk amik gambar reramai skali..
sayangnya, huhu


Naemah + kakak kandungnya, Aini


laki aku mintak adiknya tandatangan borang nikah =)


suasana di dalam masjid.
aku yg mintak kebenaran supaya
naemah masok skali dlm masjid tu utk dengar Akad nikah & Taqlik.
sbb kt kg tu biasanya, pengantin perempuan tunggu kt umah masa nikah.
x best la mcm tu kan?
xde feel. tau2 kang tetiba dah jd bini org je.
apakahhh? isk.




AJ yg sangat2 nebes ;P
lps 2 kali lafaz, selamat la dia jadi laki org
^___^


batal air semayang kt umah
(atas katil lagik...ngeeee)


sempat lagi touch up bini


muahhhh




lebiu both!


"K.Ngah doakan semoga kalian berdua akan kekal bahagia hingga ke hujung nyawa"

11 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

alhamdulillah...tahniah untuk diorang. semoga Allah sentiasa merahmati kehidupan kalian berdua hingga akhir hayat..amin

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Hohohohohohoho , Slamat Sudehhhh
Luv u Sis @ Mak Hayam

kakngah said...

terus AJ kene rangkul..
kehkehkeh!!!

majlis kat sini bila??
atau aku dh terlepas ketapi nih???

kak long said...

semoga bahagia duni akhirat...amin...!

f.i.e.z.a said...

congrats aj n naemah.salu nmpak naemah jd model ni betol2 pengantin!
waaaaaaaaaaaaaaa happy sangat sangat!

NonaFauzi said...

Tahniah tahniah tahniah...ideal couple..n naemah sgt2 sweet...semoga bahagia hingga ujung nyawa..

nome said...

Tahniah! Tahniah! Korang berdua mmg padan, bagai pinang terbelah, both sama cantik sama padan. Bertambah besar keluarga pasni. Datin biah sure double seronok. Semoga bahagia berkekalan hendaknya

Kniedaz said...

tahniah kepada pasangan pengantin..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat amin

estee_8980 said...

Tahniah AJNAEMAH...semoga kekal ke akhir hayat...so sweet.....

Eye_nee said...

Semoga Jodoh Aj Dan Naemah kekal sehingga akhir hayat..

p/s: Adik akk sorang lg tu bila pulak Ai..semoga dia dpt suami yg penyayang...Ayoi ko jgn marah ye..rindu nak gaduh + kutuk bau taik hayam candu ngan ko...Teksiii...

Bibu said...

sempat lak touch bini de ye hehehe Aj jaga naemah baik2 ye!moga cepat2 le kowang dpt anak!

klik klik (^_^)