25.3.11

::TIBA HARI BAHAGIA::

TAK tau nk tepek tajuk apa. Ramai yg x sabo2 nk tgk pic kawen si AJ kan? Aku lagiiiiiiiii la tak sabar dah ni. Tp kene tunggu pic official dari photoG. Kt aku pon gmbr tak bape nk byk sgt sbb kebizian tahap gaban time tu. Al-maklum la, aku ni dok kt 2-2 belah pihak skali. Sib bek x tertanggal spender aku masa hari kenduri tu tau!



harus la aku yg makeupkan si naemah..
tp kelaianan tu mmg terasa la.
rasa touching sesangat bila aku dah siapkan dia.
yelah, ADIK IPAR BERGANDA gitu kann.
Jodoh adik aku ngan dia rupanya.
serumpun. hehe...

13thn dulu mak aku dtg ke sana utk hntr aku kenduri nyambut menantu (kaman),
kali ni ke sana hntr rombongan nikah utk adik aku pulak.
cuma bezanya kali ni mek xde -__-





ni aku bg kowang tgk sipi2 pic fotonovela
si AJ + Naemah

dah ada pic kawen diaorg nnt aku tepek kat sni smp lobam ye..
kompom berlambak2! haha..


kawen dah kau AJ.
pecah dah dara kau...
OPS!!!







19 comments:

kak long said...

wah cantik!
tepek la lagi gambar banyak2....!

VFN said...

cool gile pic tu!
suka...

Bibu said...

eiiii sukenye even sket je ko tepek!!!!tak sabo nak tgk pak andam kawen!!!!!!!!!!!!

pst: nekmah dah ade kat sini la ye?wowi!~

kucingorengemok said...

best gila gambar! semoga mereka berbahagia dunia & akhirat.

A.I said...

KAK LONG,
SABO YE KAK LONG....ngeh ngeh

VFN,
YG 2 DARI BWH TU AKU SNAP SENDIRI GUNA KIMIe AKU NI JE. ngeeee

BIBU,
A'AH, NAEMAH DH ADA KT UMAH AJ TU. TU YG DIA GIGIH BLK LUNCH KT UMAH. BLK OPIS PON NK CEPAT2 JE GAMAKNYA. ekeke

KOG,
SBB YG TUKANG TANGKAP GMBAR TU PON BEST. lalalalala

Eye_nee said...

Nak tgk gambar byk2 lagi Ai...suke..suke..suke...Fotonovela cam zaman mkn ubi rebus ngan ikan masin...nostalgic historical gitewww.....

Syasmeen said...

wah cantik nya....suka²

fazilzura said...

TAHNIAH AJ & NAEMAh ..

wahhh sweet nye gambo2 tu .. kak mon , kasi le tepek lagi

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Sabor kakak kakak sekalian , nanti tepek bebanykak lagi ek....tunggu dr PhotoG nyer pic :) ape2 pun tq so much atas ucapan dr kalian . Luvvvvv

A.I said...

EYE_NEE,
VERY THE NOSTALGIC KAN KAK? BESTTTT... ^__^

SYASMEEN,
AKU PON SUKE =)

JUB,
KENE TUNGGU PICAS DARI PHOTOG DULU ;)

AJ,
DH X SABO DAH NI!! HUH!! ;P

Fiza Nordin said...

tahniah Aj dpt isteri... moga bahagia milik kalian selamanya!

*tahniah besan dpt adik ipar berganda

nqr (qistina) said...

OMG!!!suka sgt konsep AJ n Naemah...

irma said...

ala....tak puas lah...x dapat nengok muka naemah hehe

Hazey said...

Tahniah2 .. selamat pengantin baru dan selamat menerima adik ipar berganda..

Best la gambar cam ala-ala zaman dulu-dulu tu ... meletopsss

Aizah ko memang tau, sib baik tak tanggal sepender sebab bizi kan.. kalau tanggal sure ada announcement sape punya sepender tetengah kenduri tu! kah kah

Emy Omar said...

Cantik la pic tu kak..ala2 zaman dulu kala kan..

Erni said...

cantik la gambar-gambar tu semua..x sabar nk tgk gambar sanding lak..apapun untuk AJ selamat pengantin baru..semoga kekal bahagia hingga ke pintu syurga..amin!

Softtouch [Hanim] said...

sy pun xabar dah tgk pic kawen aj nie...mesti cntik meletup kan naemah n majlisnya..tahniah aj n naemah...selamat pngantin baru....

nome said...

Selamat sudah aj jadi laki org...macho plak tuh (¤_¤)
Naemah nampak jelitas dan berseri2, lg2 ko yg make up kan dia...kelas!
Aku x sbr nak tgk gambo derang berdua...tahniah aj...slow2 kayuh bro (*_*)

deaf-angel said...

wahh... zaman dulu hitam putih gitu.. I like.

klik klik (^_^)