2.3.11

::PITAMS!::

maintain...maintain..



wow! artis sesat mana ni?



nanges guling2 kalau Anita Sarawak tengok ni!
kalah kak nita. kahhhhhhh



ha...ni kompom David Teo amik aku berlakon jd hantu kt filem baru dia!
x yah susah2 nk mekap tepek latex tu bagai.
ni blom aku kuarkan gg taring aku.
kalau kuar gg taring, mau berebut ngan
si Syamsul nk amik aku berlakon citer Khurafat 2.
ha..kau ado??!!



sesapa yg boring nk wat keje tu,
moh kita layan makeover kt SINI..





20 comments:

kucingorengemok said...

dagu tak cukup tajam lah nak lawan kak nita, hahaha

~ alyn @k@ Norazlin Sharuddin said...

yang no.2 sesuai utk k.ai

nome said...

tu dia! sememangnya aku pitamm...pitam bukan terperanjat beruk yer...tp pitam sbb ko mmg kalahkan retis...lg glam u!

aku pun rasa la syamsul dgn david teo berebut tarik rambut sbb nak amik ko berlakon citer hantu derang....wakakkaaka...

Marina Monroe said...

Ishh, Ishh, Ishh...gambar yang last tu 'hantu senyum' ...maner nya nak takuittt..

Zura Hasan said...

kak ai..cun r no 1 tu...yg no.4 tu???hantu????tak takot ponnn...hantu banyakk shenyummm...

Nur Syafawati said...

x leh blah gambo yg last tu...kalah antu suhaimi baba..whakkaka

A.I said...

KOG,
KAK NITA DAGU TIRUAN. DAGU AKU TU ORI ;P

ALYN,
eeee..SESUAI KE? CAM BAPOK! hahaha

NOME,
wakakakaka..SMP TARIK2 RAMBUT KANN? MERASA KAU!

AUNTIE NANI,
TU HANTU JELITAS ^-^

ZURA,
TU HANTU GILER DIVA. MMG SENGEH JE DIA ;P

SYAFA,
AKU KAN MMG KELIWON... ;P

el said...

tak sio deme nak amek hang jd pelakon..kahkahkahkahhhhhhhhhh
mkn kuat nti rugi deme hehehehe

Tijah said...

kahkahkahhhh. ok aku nak pegi main mendalah tu skarang jugak.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

wakakakaka
cun cun

A.I said...

EL,
IDAK LE TEMAN! hahaha..

TIJAH,
SELAMAT BERMEK OBER JAH!

TINIE,
CUN YE? GILER... kahhhhh

kathy jem said...

haha..klakar la..yg first jer cantek..hehe

kakngah said...

apa2 pun.. leher kover nok.. kover...
hahaha!!!

ieda said...

macam anak patung barbie...tukar2 pesen.

A.I said...

KATHY,
SAH LA AKU X ELOK KALAU BERMEKAP. JD MUKA BAPOK! kahhhh

KAKNGAH,
ALIMMMMMMMMMM....SUBHANALLAH! ;P

IEDA,
BARBIE SEWEL TU KAK. wakakakaka

CathJ said...

hehehhehehhe... best jugak sekali sekala buat make over mcm ni yer...hihihihi...

irma said...

kah3...lawak tol....semua sajak dgn muka ko tu k.ai...tp imej skrg tatap di hati...wakaka

A.I said...

CATHJ,
TRY LE CATH..LAWAK ooo. hehe

IRMA,
SAJAK NGAN MUKA AKU YE? huwaaaaaaaaaa!

Eye_nee said...

Gambar last tu..kalau ko kuar sikit jer taring azimat ko tu kompon terserlah kehantuan ko...hakhakhak...

A.I said...

EYE_NEE,
TAKMO KUARKAN. NNT LAGI DOWANG BEREBUT2 NAK SOH AKU JD HANTU KAK..

klik klik (^_^)