31.3.11

::DOYAN::

13 PENGOMEN

Setelah berbulan2 mak pak tunggu harga doyan turun,
baru le anak2 dpt makan.
Beli 8 bijik RM20.












::DRIVE THRU NGAN MOTOR::

15 PENGOMEN
Q drive thru kt McD ngan moto cabok. Ha....KAU MAMPU??!!

Memula tu aku pelik, apesal baru kul 7:15 org dah ramai beratur smp ke luar kt mcD tu. Isk, melampau sungguh keadaan huru-haranya tu. Rupa2nya, dowang nk redeem mcD free! isk, camne la aku boleh x tau lak ni. Dah last day pon. huhuhu..malas aku nk beratur panjang, kami redah je drive thru ngan moto. Jgn memain tau..Kami beratur ngan moto cabok pon, kami hulur $ nk beli mcD. Org kete beso kt depan ngan blakang aku hulur kertas je. hahaha...sib bek la budak kt tingkap tu layan kami cam biasa. Jenoh gak la beratur td. Tp sib bek time kami tu tak Q panjang sgt. Dapat le aku beli bekpes utk opismate aku, si Lynnda gebus. Dah lama dia ngidam. Aku pon suka ngan pancake dia. Sedappppp.. Td aku beli 2 set. puas ati makan ^__^


ye puan2 sekalian, kami je yg berhelmet di sini




mkn sambil layan kemboja putih =)




nyum nyum



'






30.3.11

::KENDURI 18.03.11::

8 PENGOMEN
photoG official kami
Shah & Layla dari Terataipictures


sepupu aku + separuh dari anak2nya..
ngeeee


peace yo!



me + ayoi yg gundah gulana bila kembarnya 'diculik' oleh naemah
hehehe


pulun!!
xde segan2 pon..



Adil!
duduk kt tengah2 mewakili ke 2-2 belah pihak..



haha..si iena + layla belasah mkn kt dlm khemah.
pompuan2 lain mkn kt atas umah ^__^


cayunk!!


si kembar + naemah


Abang kawen kakak, adik kawen adik
kau mampu?? ;P




kepanasan + keletihan


adik bradik kandung naemah



Adek yg dah rindu ngan bantal busuk + botol susu
^__*



me + my boipren
(sayanggggg abah sgt!)


kiutnya anak2 mama ^__^
sayang sungguh x dpt amik gambar reramai ngan
anak2 iena, sam+ abg long.
semua pakai baju yg sama.
mak yg jahitkan baju2 tu...kiut kan?


mlm tu potong kek hantaran kt umah tompang kami.
AJ tu dah mengantuk tahap gaban! haha..
keletihan kau kan?


bukak hadiah pulak..


bukak hadiah ni kt umah mek.
kami adik bradik pakat gi jugak, nk tengok..


meriah uolls! ngeeeee..
lawak je time ni =)


ni hari sabtu.
datin biah + abg long + sam + iena dah nk bertolak blk.
tp dowang g rantau panjang + KB dulu.
jenoh dowang smp ke malam!!
dah tu baru bertolak blk KL..
ish ish ish


along & angah pon ikot dowang gak sbb AJ + Naemah blk kl ngan kami.
tak muat kete ;)


sesi fotonovela


sungai kt blakang umah




abah pon berlakon skali..
hehe..sporting kan?


the production crew ^___^


AJ yg membonceng ;P
kalau dia bawak moto, kompom tertonggeng laki bini!
hahaha



Byk lagi kt SINI
(kalau ada gmbr dari photoG nnt, aku tepek lg ye)







::PERNIKAHAN AJ + NAIMAH_18.3.11::

11 PENGOMEN
18.03.11 selamat dah AJ + Naemah disatukan. Kuat sungguh jodoh adik2 aku ni. x sangka kan? kakak kawen abang, adik kawen adik. ngeeee..tp kowang jgn salah paham lak tau. Dowang ni bukan kami yg jodohkan. Ni pilihan hati dowang sendiri. (pd yg tercicir criter, Naemah ni adik sepupu laki aku yg arwah mek bela dari kecik)

Ni semua hantaran dari pihak kami utk Naemah..(hasil sentuhan tangan AJ + Datin Biah sendiri)


mas kawen 8k
(kt sana xde $ hantaran)


cincin
(lupa lak aku nk snap gmbr cincin tu. batu delima kalau x silap aku.
AJ tempah khas sepasang)


kasut
(utk sanding nnt)


Al~Quran + Telekung


sirih junjung


telur puyuh


ceklat


kek buah kukus


harus la aku yg mekapkan adik ipar 'berganda' aku ni
^___^



sweet makeup utk naemah




touchingnya masa ni.
abis je mekapkan, trus aku kiss2 dia..
huhuhu


naemah + eka
(anak kak ja-adik kaman)
sedih sungguh eka masa naemah balik ke kl.
dah x berteman la dia kt kg tu.. =(



hantaran dari pihak Naemah utk AJ



anak2 kami semua pakai baju yg sama mcm ni.
tp x dpt nk amik gambar reramai skali..
sayangnya, huhu


Naemah + kakak kandungnya, Aini


laki aku mintak adiknya tandatangan borang nikah =)


suasana di dalam masjid.
aku yg mintak kebenaran supaya
naemah masok skali dlm masjid tu utk dengar Akad nikah & Taqlik.
sbb kt kg tu biasanya, pengantin perempuan tunggu kt umah masa nikah.
x best la mcm tu kan?
xde feel. tau2 kang tetiba dah jd bini org je.
apakahhh? isk.




AJ yg sangat2 nebes ;P
lps 2 kali lafaz, selamat la dia jadi laki org
^___^


batal air semayang kt umah
(atas katil lagik...ngeeee)


sempat lagi touch up bini


muahhhh




lebiu both!


"K.Ngah doakan semoga kalian berdua akan kekal bahagia hingga ke hujung nyawa"

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei