14.11.09

::ADOHAI....::


BESOK
pagi ada concert & graduation day Tadika Karisma kat Dewan Tmn Kanching. Tak tau la camne ni nnt. Kompom anak2 aku tak dpt nk performe esok. Angah + BB Demam ngan sakit mata. Alahai...sian kt Angah sbb thn ni tahun akhir dia. Utk BB plak ni le pestime dia nk performe utk concert. Sian kat dowang sbb hari2 tranning dancing apa bagai..tp bila dah smp waktu, tup2 tak sihat plak. Aku dah bgtau teacher dowang tadi. Hrrrmmmm.....sian sungguh!!


Angah demam terok + sakit mata.
Dia kene dari smalam lagi.
Td dah gi klinik...

BB plak baru je kene petang tadi..

Riso aku budak nakai ni kene gak..
Along pon ada gak ni..
haih..kompom nnt menjangkit.
Adohaiiiiiiiiiiiiii

8 comments:

grow2g3th3r said...

kesiannyer kat anak2 ko.. tentu lemah tu... tak perlah angah...dah nama pun sakit kan... baik rehat dan rehat di rumah....

Ai, kalau budak2 demam... memang kita as parents nie risau kan... aku cukup tak suka kalau anak aku demam.... Harap kesihatan ko tetap maintain demi untuk menjaga anak2mu yang amat memerlukanmu..

☆ lieya latif ☆ said...

siannyekak...tak dpt laa dieorg perfom kan...penat2 belatih.....

lieya rase musim ni kak....mia n mija pun seminggu demam minggu lepas....musim ujan ni kan...senang lepenyakit merebak...semoga anak2 akak cepat sembuh yeak...

sayalahfaizul said...

get well soon anak2

T.u.Y.a said...

kak ai..
Tuya yang tengok ni dah rasa sakitnye si Angah tu..
bengkak2 mata..kesian deorg kan..

rajin2 makan ubat ye anak2 cumel..
jangan jangkit kat lagi 2 org tu dah le yer..

Fiza Nordin said...

alolooo syiannye...anak aku si baby tadi hari penyampaian sijil & hadiahnya.alhamdulillah dia sihat dan tiada aral.syukur... persembahaan story telling yang aku dok praktiskan dia selama hampir setahun ini pun dia dapat baca dgn lancar.

moga anak2 kau cepat sembuh....

mamashasha said...

aduh kak sian kat bb & angah...mesti diorang excited giler nk perform ari ni kan...nk buat cemana takde rezeki...yg penting kesihatan diorang....dah pegi klinik kan?take care ye kak...get well soon to angah & bb....

mai a.k.a ibu leya said...

ala.. siannyer anak kak ai.. xcited prpared tu.. ermm, take care yer.. :) skrang ni musim sakit mata..

D.O.U.B.L.E...S said...

alahai kesiananya..nak buat cam mana...sekarang nie musim kak..nie anis dgn aiman dah kena sesema lak...malam tadi aiman meragam je...

klik klik (^_^)