6.11.09

::JALAN-JALAN TEPEK MEKAP::

isi minyak dulu...
mamat ni dah kebulor x hengat!

mine!!!
Cantonesse mee. sodap!

venue tepek mekap, Seri Pacific Hotel.

jantan gagah perkasa bersama kotak duwitnya..
(aku cam nampak suar kau tersentil. apakah itew?) :P

ada sesapa yg tingin mat gorgeous ni mekapkan muka anda?
sila calling2 ye.. :P

pompuan biol!

camne kami tak biol???
appointment kul 2, sampai kul 4 kami tunggu kat lobby ni!
duk la bersanding 2 sejoli kami kt bawah tu. haihhh..
sib bek la clients mintak maap awal2.
kalau tak, mau aku tepek mekap kat AJ, AJ tepek mekap kat aku.
ha..amik!

pompuan yg tak sudah2 ngan bajet lawanya!
huk aloh!

suke arr ngan gambar ni..

masa lepak kt sni, dpt jumpa ngan Ramli Sarip.
Rupanya dia perform kat event tu nnt..

kotak duwit kami..

posing dulu kt dlm bilik

prepare apa yg patot

aksi tonggeng menonggeng harus ada!

our toys!

Smalam kami dapat job dari MTA (Malaysian Takaful Association)
utk Makeup committee members event dinner & awards nite dowang. (mekaseh bebanyak kat Hani sbb propose kami) Sempat mekap 5 org je smalam sbb tak cukup time. Yelah, sepatotnya stat mekap kul 2.
Tp kul 4 lebih baru dapat stat. Dowang bz buat rehearsal kt PWTC.
Jenoh gak la kami tunggu. Tp akhirnya sume berjalan ngan lancar & hasil tepekan adalah sangat mantop! (puji sendiri...kahhhhhhhh).
Sebelom ni pon AJ biasa gak dpt job2 camni.
Tp aku x dpt nk join sbb aku 'berkongsi' alat mekap ngan dia.
Skang ni aku dah ada sendiri punye, so senang la kami nk gerak skali. Gambar makeover tu nnt aku tayang ye..



8 comments:

Jasfyra said...

wah..bisnes makin maju.tahniah...
kak ai, gambar yg dah mekap xtepek ke?nk tgk gak :)

emma said...

mantap ahh k.ai..moge2 rezki trus murah la ye cik kak..amin~~~
nyway..keje2 jugak..kshtn jgn lupa ye kak!

elly @ suely said...

wahhh dah ade job part time la... congrats... bleh gak tmbah2 banjer kan... semoga success!

pearl'E.J said...

cepat la letak gambar2 tu.. nak tengokkkkk...

Qumairah said...

Me too nak tengok btw..keje tangan you memang sangat syantekk..pleaze my heart dah pump pump nak tengok

p.s Saya tringin nak raser di mekap lawa2 mcm pengantin

ai said...

JASFYRA,
DAH AKU TEPEK TU HA..TENGOK SMP LOBAM! :P

EMMA,
AMIN....MEKASEH :)

SUELLY,
A'AH..SYUKUR SGT..

EJ,
AKU DAH TEPEK TU :P

QUMAIRAH,
hihihi..MEKASEH..NAK RASE KENE TEPEK BLEH JE. CONTACT US :P lalalalala. MURAH JE YANG...

nome said...

WAJIB AKU KOL KORANG BERDUA TUK SESI MENYONTENG MUKA.....HARUS KU PROPOSE SAMA ITEW BOSS...TUNGGGUUUU...INSYALLAH...FUH2 TUK KORANG BERDUA..SEMOGA PENOH KOTAK DUIT SAMPAI MENGGUNUNG...AMIN!

ai said...

NOME,
WAJIB TAU!!!
amin...amin...amin...

klik klik (^_^)