16.11.09

::CONCERT TADIKA KARISMA_09::


Concert & Graduation Day
Tadika Karisma 2009

Dewan Taman Kanching, Rawang

15 - Nov - 2009


Pei Yee (BFF Angah) + Angah + Ye Xian + Weng Kyan

Cutenya BB!! Dipaksa pakai baju princess..
hilang sudah keBEN10an dia!

D' sista

Tahun depan BB sorang je skolah sana.
Insyaallah tahun 2011 nnt Ely + BB dpt skolah sesama kt Tadika ni.

muka hepi dapat join concert

angah + jubahnya..
smart!

BB + Tini
tini ni kelas 5yrs, BB 4yrs
dia duk sama tingkat 10 ngan aku ni..

welcome speech by Angah
(yg baju putih kt blakang tu principal dia)

student 6 UKM

dapat sijil + trofi

sijil lak comel sungguh!
tak mcm kita dulu2 tu..
gulung je, skang ni siap ngan laminated..

wow! mama sangat glem!
siap kene panggil atas utk terima bunga dari anak.

(tp jakun cam berok! bleh plak aku naik tangga ikut DJ konsol. Tekejut principal angah tgk tetiba je aku muncul kt blakang bontot dia. Yelah, dah aku mama yg first kene panggil. Tak ke cuak?)
along!!!

D' Mama Vougeh
(aku + kak Zera)

jgn memain ooo..ini kak Zera dah 40thn k.
Tp outfit sangat2 vougeh.
Dah ada anak bujang..encem plak tu.
muahahahahahahaha

angah tgh perform lagu cina

Ely badmood sebab mata sakit + demam

BB terima medal utk Final Exam

hui...tangan takmo lepas!

Hong Hong + BB
(sweetnyer)

dancing ngan Hong Hong

uiks! ada tarian 18sx la..
ngeeeeeeeeeeeee
ala, bebudak ni menari tarian india.
cerdik sungguh ooo..
dowang berdua ni betol2 ikot step.

bride of the year..
santeknye anak mama..
tp teacher kau pakaikan celak amatla felik sekali!

along + BB

budak ni sapu lagi baju aku. cissss!

alolooooo..sian dia, tak sehat pon nk dancing gak..

huga-huga!

Seri Langkat

verangannnnnn!

mata BB yg semakin merah..

tadika ni mmg berkonsepkan 1 Malaysia sungguh..
sangat best!

bubyeeeeeee

sibok tul dia nk naik stage..
takmo turun2!

eeeeee...geram!

3 kali angah dapat medal

Final Exam + Mid Year Exam + Story Telling

Secara keseluruhannya, aku sangat2 puas ati ngan perkembangan pelajaran Angah. 2 tahun dia belajar kat tadika tu. Skang ni dia dh lancar membaca + menulis BM & BI. BB Qitie plak ni baru tahun pertama dia. Ada lagi 2 tahun nk belajar tadika. Pon aku puas ati sbb dia dah kenal huruf & boleh mengira. Insyaallah thn 2011 nnt Ely pon aku nk hantar ke sana gak. Kene sediakan $$$$ jelah sbb yuran semester agak mahal (bg aku), tp sib bek la yuran bulanan murah. Yg penting, anak2 aku dpt study ngan baik kat sana...


8 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

bestkan...meriah ..k.long tak der video ke bb nari..

JiEjAh_DeEn said...

meriah keri sungguh !!!
Tahniah untuk angah , moga² terus cemerlang bila naik tahun 1 :))

angah iza said...

meriah nye.....
seronok..rasa nak jd bebudak balik plak
hahahah....anak2 kak ai comel:)
yg along tu suka 'sapu' baju mama nye ek? kesian mama nye

el said...

comel BB pki baju princess tu ngan kasut sekolah hikssss
cam gotik princess gitu heheheh

Nur Syafawati said...

tahniah angah...bijak2 anak ko kak..bagus2!!!bb sgt la chomel nyer!!!!sgt x ke ben10 nan dia kak..whakkaka..cumey sgtttt

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

fuyooooooooo
pakcu vangge dgn anak2 sume..
yg penting...eksotik sungguh mekap ko bb...kehkehkeh

FaizAmYAirieL said...

meriahnye tadika anak2 ko kak ai...x sabar aku nak mentadikakan anak aku lak..ngeee...sangat bijak smuenye..siap lancing lagi..eehhee..mesti cutekan tgk bebudak menari..

Lady Dyla said...

nnti sklai lg entry dah anak-anak kak graduate... sonok nengok.. :P

klik klik (^_^)