19.11.09

::NUFF NUFF::


UNTUK
kengkawan yg ada tanye kat aku psl nuffnang, kowang leh tengok tutorial kat blog CEERA. (izinkan aku 'pinjam' link kau ye mak bunting ^_^). Tak reti aku nk xplain camne. Tp utk pengetahuan kowang, kita bleh klik2 sendiri iklan tu. Cam aku (bila rajin le) klik bebanyak, pehtu minimizekan kejap, pastu aku tutup. Then, klik lagi. Tp yg penting, kowang kene rajin hapdet. Nak tau lagi, kowang tengok la sendiri kat blog CEERA tu. Kat situ ada banyak tutorial yg kowang boleh blajar. Tutorial utk register Nuff pon ada gak. Hepi kebek2!! (^_^)


setakat yg aku cash outkan masa raya haritu (RM200 lebih)
ini je yg aku ada skang ni.
kat buffered ada lagi dlm $100+ x masuk lagi
RIAK sungguh!
muahahahahaha
kali ni saje je aku tak cash outkan.
nak kumpol bebanyak smp juta-juta :P
baru best!
muahahahahahaha

12 comments:

Jasfyra said...

banyaknya nuff ko kak ai...saya ni ciput jek lg.rm100 pun xsampai lg..hihi

ai said...

JASFYRA,
BANYAK MENDENYE TU? CIPUT JE. ORG LAEN PUNYE RIBU2 TAU. TP YELAH, SKIT PON SAPE NK KASI KAN? REZEKI TU..ngeeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best2 kak..nanti nak g rawang serang hendap ko kat umah..heheheheh

Lady Dyla said...

nak simpan duet nuffnang nk uat tiket balk.. tp dok puluh2 je.. tak naek pun ratus.. meluat tull

ai said...

PURPLE,
KAU NK TUNGGU NUFF AKU JUTA KE? HARUS KAU SERANG AKU KAT KUBURAN! muahahahahahahaha


LADY DYLA,
KAU MELAMPAU! KALU GITU, MAU SMP BEBILA PON TAK DPT BLK MESIA NI! keh keh...

angah iza said...

saya punye baru 10 hinggit..
hahahha...
dah setahun join...
kesian :(
jeles tgk org lain dpt duit sampai beratus2...

D.O.U.B.L.E...S said...

bestnya kak dah banyak duit ko kak...

ai said...

IZA,
LELAMA SOK, BYK LE TU.

CT,
AKU NK PERAM. muahahahaha

FaizAmYAirieL said...

wehhh gile kentangg..banyaknyee...almost 500 tuu...nak jgkk..uhukkk..apesal aku nye 0 lagi erk..x menjadi ke? kee blog aku x glamer? kahhhhh..eh kene click ke kat iklan tu erk?nnt aku mtk tips erk..ngeee

MAS said...

amboi kak ai..aku ni satu sen pon xde kahkah..rajin2la kak ai..moga2 dpt beribu2 plak lepas ni..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

bila nak belanja??? kuikuikui

ai said...

FAIZA,
KOMPOM BLOG KAU X GLEMS! kahhhhhhhh...WEI, TAKDE BYK PON. ORG LEN PUNYE LAGI DASYAT OOO. TP YG CIPUT NI PON AKU NK RIAK. U KNOW ME!! muahahahaha

MAS,
AKU NK JUTA-JUTA :P

TINIE,
KAU JGN NGADA2 YE FOMFUAN! KAU KAN 'OKB'. PATOT KAU YG BANJE AKU...

klik klik (^_^)