7.11.09

::HARI KAWEN KE 11 TAUN::

kenangan gedik menyelebrate ulangtahun perkahwinan ke 11
di tengah malam buta


gift yg tak seberapa tapi sangat BERHARGA!!


TEPAT kol 12tgh mlm tadi kununnya laki aku nk kejutkan, ucap slamat ulangtahun. Dia ingat aku dah membongkang tido x hengat donia. Walhal aku x tido pon. Buat2 tido aje. ekekekeke...elok je dia tarik bantal kat muka aku, macam nk terkencing dia kene sergah ngan aku! kahhhhhhhhhhhh...

Sbb aku tau, tiap kali ulangtahun kawen / harijadi aku musti dia kejutkan aku kul 12. Tu yg mlm td aku standby tu. Ala, tahun ni takde celebrate apa pon. Aku soh dia bukak blog tengok entry aku yg kat bawah ni & kami main selak-selak aje! muahahahahahaha..Yelah, macam tahun lepas kami gi RE-HANIMUN kat Cameron Highlands. Kat Hotel yg sama masa kami berhoneymoon lps kawen dulu. Kiranya tahun lepas kami gi sana sambut skali ngan anak2. Then tahun lepas gak aku ada buat photo session sempena anniversary ke 10. Tp cam sayang plak sbb anak2 takde masa tu. Separoh ada kat melaka sbb masa tu coti skolah. Dah tak bleh nk adjust tarikh lain sbb AJ yg mekapkan aku masa tu. Time dia sangat2 pax.

Kowang leh flash back balik kenangan aku menyelebrate anniversary ke 10 aku tahun lepas kat sini (klik je)


Apa-apa pon aku mmg rasa bahagia ngan perkahwinan aku ni. Aku bersyukur sgt sbb Tuhan kasi aku laki yg sangat2 baik, rajin, romantika d'amor...walaupon laki aku ni bukan jenis berduit, tp dia KAYA ngan kaseh sayang. Aku harap sgt dia akan kekal camtu sampai bebila. Insyaallah..

23 comments:

MUMMY ILA said...

happy aniberseri...semoga bahgia hingga ke akhir hayat.. murah rezeki :) muahhhhh :#

Fiza Nordin said...

epi enibeseri besan...moga jodoh kekal berpanjangan dan bahagia hingga hujung nyawa,amin!

T.u.Y.a said...

heppi je kan datin ngan dato..
semoga kebahagiaan akan jadi kak ai ngan abg kaman sampai bila2 pun..muah muah..

ummu_hanis said...

terharunye akak dengo. ni nak gi cari laki den ni. mano laki den. alorrrr. dah gi kije. huaaaaaa.

kakintan said...

Salam Ai...selamat menyambut Annivesary..tahniah ya,semoga perkahwinan Ai..kekal hingga akhir hayat, dimurahkan rezeki disamping anak2 yang comel comel tu.

Dj Epoi said...

kASING SAYANG LEBIH BEHARGA DARI DUIT...HUHUUUUUUU


P/S Kalau ada Duit lebey ponk seronok gak...hehehehheh

Sempoi ar luorang heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah terharunyer..mintak2 laki aku pun buat suprise cam tue gak la nanti..next year..heheheh..sesuatu ok main selak2..wakkakakaakka

suked8787 said...

Hepi anniversary yg ke 11 utk kalian berdua. Semoga jodoh kalian berdua akan berkekalan hingga ke hujung nyawa.Yang paling penting semoga Allah bg kesihatan yg baik utk ko. Aminnnn....

Nur Syafawati said...

SELAMAT ULANGTAHUN SAYANGGGGGGGGGGGG(LAGU IMRAN AJMAIN)HEHEHHE...semoga perkhawinan kalian berkekalan dan bahagia ke akhir hayat..di murah kan rezeki dan cekal dlm menempuhi ape jua rintangan dan dugaan...Amin

Jasfyra said...

hepi enibeseri kak ai..semoga kekal bahagia sampai akhir hayat

Ezzedin Al-Qassam's said...

Happy aniberseri Kak Ai..semoga bahagia hingga ke akhir hayat..jaga elok2 abg kaman tuh hihi..:)

Shida said...

happy 11th anniversary to kak ai n husband..semoga kebahagiaan yg dimiliki berkekalan ke akhrir hayat..amiinnnn..muahh!

♥Azie♥ said...

hepy annivesary...moga kebhagian ini kekal hingga ke ujung nyawa..

ZiE said...

Happy anniversarry kakak ku syg.. semoga bahagia selalu d samping suami dan anak anak... jodoh berkekalan, sentiasa di berkati dan di lindungi olehNYA jua. Amin

ieda said...

hepi anniversary...moga aman bahagia dunia dan akhirat.

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. tumpang gembira ekk.. happy anibersary....

el said...

syoknyer dpt adiahkan
huhuhu

sayalahfaizul said...

heppi anniversary kak ai, abang kaman... moga terus bahagia sampai ke akhir hayat...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

HAPPY ANNIVERSARY KAK AI & ABG KAMAN
semoga kasih sayang , cinta & kebahagiaan kalian berkekalan hingga ke akhir hayat.....

w/pun simple kak...janji ia ikhlas dari hati kita....he he he...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

selamat ulang tahun perkahwinan ko yg ke-11
bahagianya ko.
aku doakan ko akan bahagia sampai akhir hayat..amin

iza iziana hasan said...

tetiba i rasa jelez plak..
hehehe....
so romantik....

nome said...

api belated anniversary tuk ko ngan abg kaman...semoga korang berdua sentiasa berkasih sayang sampai kiamat...semoga ko dan abg kaman dipanjangkan jodoh dan idup bahagia selalu...

♥ Eda ♥ said...

sory kak ai mamek sayang..very the lambat nak wish ko Happy 11th Anniversary...semoga korang kekal bahagia...aminnnnn.....=)

klik klik (^_^)