19.11.09

::CERITUT MALAM JUMAAT::


(amik kat email je)



Di suatu pagi, seorang anak lelaki keluar dari biliknya dan bertanya pada neneknya:

"Nenek, mana Papa dan Mama?"

"Mereka masih di dalam bilik..." neneknya menjawab.

Anak itu tertawa kemudian sarapan sendirian lalu pergi sekolah. Ketika pulang.. anak lelaki bertanya
lagi pada neneknya:

"Dimana Papa dan Mama?"

"Mereka masih di dalam bilik" neneknya kembali menjawab.

Anak itu tertawa geli, lalu menghabiskan makan tengaharinya dan pergi bermain.

Malam harinya barulah anak lelaki tadi pulang untuk makan malam.
Sebelum makan, si anak itu bertanya lagi pada neneknya:

"Di mana Papa dan Mama?"

"Masih di dalam bilik" jawab nenek.

Anak itu tertawa geli.

"Kenapa dari tadi aku perhatikan engkau ketawa saja?!" tanya neneknya dengan nada tinggi.

Si anak menjawab,

"Semalam Papa masuk ke bilik saya untuk meminta gel pelembab kulit, tapi saya bagi gam Super Glue..."



(balik ni aku nak sorok super glue along la...kahhhhhhhhhh)


12 comments:

nome said...

motip nak sorok gam? sbb mlm ni malam membunuh setan ye kak ai? kahhhhhhhhhhhh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahahahahahahahahaha...mentang2 malam nie malam wajib..(nak2 plak la nie ujan sejuk2 nie kan.) harus sorok gam ok..wakkakakaka

ai said...

MLM NI KAN MALAM MARATHON. TP MUSTI X ROMEN2 SBB LAKI AKU TGH TENAT. DEMAM + SAKIT MATA MELAMPAU..huhuhu..GERSANGGGGGGGGG

[s][u][e][h][a][n][n] said...

alamk cite 18sx huhuhuhu tutup muka :p

aku amalina said...

kak ai ....mmg sporting abis r...
hahaha..
kak ai mmg lawa r..........
mcm ne nk jd mcm kak ai....huhuhu

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

kah kah kah.. gam sampai lembik

ai said...

SUE,
ELEH..TUTUP MUKA KUNUN! TU MATA LAGI TERBELIAK ADE!

AMALINA,
MELAMPAU SUNGGUH KAU UP AKU! ADA YG MUNTAH DARAH NI KANG.. :P

TINIE,
KAHHHHHHHHHH..MELEKAT SMP SUDAH!

kak ina kl said...

salam ai..mentang-mentanglah malam jumaat...sabor ajerlah kalau kena super glu tu..

ala..suker-suker ambil bahagian...kalau menang tentu best..tak menang tak ada rezekilah tu..join party tu pun insyallah..kebetulan tarikh sama pulak dengan tarikh fil balik dari haji...tapi nasib baik sampai kat klia kul 12.30 malam..

En. Bye said...

Erm.. den sok bilo dah ado anak.. den nak haramkan penggunoan gam dalam ghumah. !! hahah!

Dah lamo tak update?! haha! biasolah.. dirundung kebizian yg melampau.. tapi jongok lah jugak yo.. sebab eh den update secare sonyap2.. ihik!

ai said...

KAK INA,
NGEEEE..MLM JUMAAT, MLM KELIWONS. TP MMG BETOL LA KAGOM AI TAU NGAN KAK INA NI. SANGAT XTIVE NGAN POJEK NUFFNANG. BAGUS SGT. SUKE TGK AKK..

BYE,
IYO LAH. BISTU SOK ANAK KAU NK GAM PAKAI APO? KANJI?

el said...

apalahhhh nak kasi pojek licin
ado ko pki gam giler ko hapo..
kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Shahrin said...

isy2 aper nie??? maluu saye.. sya tak biasa ngan hal2 mcm nie... teruna lg you... ahaks

klik klik (^_^)