5.11.09

::KEJE TAPI X GI KEJE::



Kowang paham ke tu? ekekekeke..harini aku ada keje, tp bukan kat opis. Aku amek coti sbb ada job mekap kat PWTC. Aku gi skali ngan AJ. Nak kene mekap dlm 4/5 org. Harap2 harini kudrat aku sehat walafiat utk carik rezeki. ngeeeeeeeeee...


16 comments:

Qassam said...

rezeki melimpah ruah pagi2 gini kak Ai oiii..bos tak marah ke x g keje?..:P

el said...

dah ada side job ni
sllu kena coti lah ai kan
so ur boss cm mn...
boss sayang kat ko kut..hiksss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah nanti leh g mekap gak nie kat pwtc..sampai bila nie kak...

Ryn said...

alhamdulillah rezeki...

nasz said...

kalau tujuan kita iklas nak cari rezeki, insyaallah Tuhan permudahkan

mama alia adam said...

nak ko mekap aku gak zah...kalo aku dekat sana dah sah2 aku daftar join kelas makeup AJ...aku suka tau kelas2 mcm ni...

iedaLUVsham said...

beshh la kak ai, pandai make up, ieda xpantai la, akak xde bukak kelas ke? nak gak blajo :)

FaizAmYAirieL said...

selamat memakeupkan org kak ai..smg jelita org yg ko makeupkan tu..ehehe

reen_zz said...

tak sabo aku tgk hasil muke kene conteng dr kak ai...hehehe...

Fiza Nordin said...

wah wah besan...senang anak2 kite nak kawin esok...mekap pree dr tangan mak sendiri! caiyokkk besan,caiyokkk!!!

10th anniversari nnt ko mekap aku eh besan...!aku nak naik pelamin lagik!ya Allah panjangkanlah umurku juga umur suami juga umur besanku!ehehee

pearl'E.J said...

haaaa boleh jugak bukak komen box ni... haaa...

murah laa rezeki ko ai...

mamashasha said...

kak kasi tunjuk sikit hasil smlm tu?

ai said...

ALA, BOS AKU X MARAH LA. AKU KAN AMIK COTI. TP EL LA. ekekekekeke..OK, NANTI AKU TAYANG HASIL KERJA KAMI TU YE. :)

reen_zz said...

cepat le kak ai...nk tgk nk tgk

ai said...

REEN,
SABO LE! AKU HEMPOK KAU KANG...kahhhh

reen_zz said...

hehe......da tgk!da tgk...!!hehe best kak.pndai akak mekap

klik klik (^_^)