17.11.09

::BB QITIE DANCING::


CT
, kau nk tengok BB dancing kan? kelakar je aku tengok. Mulut tak abis2 ngira 1, 2, 3. ekekekekeke..




dowang ni bebudak dari kelas 4yrs (4UM), tp nampak cam BB besar plak kan? tu sbb ms memula skolah dulu dia takmo duk kt kelas tu. Dia nk duk kt kelas 5yrs punye. Dah le kat kelas dia tu ada budak cina umur 2thn lebih. Tp skang budak tu dah 3 thn la..cute je. Tp takde plak gambar dia..





..ni plak masa dia nyanyi2 lagu cina. Jgn tak tau, kt skolah dowang ni budak cina pon hafal lagu india. Dowang bleh nyanyi macam2 bahasa. BI + BM + Mandarin + Tamil. Very the 1 Malaysia!!






(sila abaikan bulu kening yg dimekapkan teachernye tu ye...kahhhhhhhhhh)

9 comments:

ayoi said...

oh tidak bulu kenin si bb tu yg paling menarik pehatian ...hahaha....

helena's said...

comel!

D.O.U.B.L.E...S said...

kenapa la cikgu dia mekap cam gituuuuuuuuuuuuuu kalau idak lagi chumel anak saudara aku tu................hehehehhe kelaka tengok dia menari ..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

comel2 jer bebudak ni dancing kan hehehe
teringat plak zaman aku kecik2 dulu, suka join dancing2 ni

Nur Syafawati said...

aku sgt sukeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
si ely pun same joget kat blakang tu..
sgt pandai la bb nyanyi bahasa cina..aku sgt teringin nak anta dina skolah cina kak

FaizAmYAirieL said...

beshnye tadika ni..smue bahase ade..aku pon plan nak anto airiel tadika cine thn depan..tp ramai yg ckp terlalu awal lak takot die bosan...tp kat umah rasenye die lagi bosan..ngeeee

☆ lieya latif ☆ said...

ye la kak....baik ko yg makeup kan lagi cun...tapi tak pe laa....yg penting show anak2 ko mmg molotup kak....aku tgkni ngan anak2 aku...si mia siap ckp...mcm mia joget ....he he he mia ni pun tgh praktis joget2 ni tuk buat show open day taska dieorg bulan 12 nieh...he he he

Ruziawati Bukhari said...

kak.. seksinya mata akak tu... menggoda u.. ehe.. sian sakit mata tu.. t tahu mmg seksa..

anak2 akak.. byk dpt medal/hadiah.. auntie tumpang bangga.. anak2 akak cerdik2..

akak sihat tak? jaga diri ok..

muah!!

damaiinx said...

mak ai..comeynye
si bb tuh...
mai ..kat,pakcik..neh
dokung n lampung2..ckali
ek...he3

klik klik (^_^)