18.11.09

::BAPAK PULAK!::


OK
. Lengkap dah pakej sakit mata + demam kat umah aku. Kali ni turn Along + Abah dia plak. Dek kerana dah kekeringan duit di ujung2 bulan ni, makanya kami anak branak berombongan ke klinik $1 kt Pekan Rawang tu je tadi. Yg aku ngan Ely plak gatal nk ikot. Memula ingat nk turun bekpes je. Last2 smp ke sudah ikot dowang gi sana. Amik kau! Dah nk smp kul 11 baru settled! Aku ngan Ely tak mandi pon. keh keh...


Abg Kaman + Along dapat 3 hari MC. Tp rasanya Along kene gak gi skolah Jumaat ni sbb Report Card x dpt lagik. So, esok laki aku plak duk kat umah smp la abis minggu ni. Ni le pestime dia dpt duk rehat kat umah lelama. Sonok kau kan bang? Rehat + makan ubat tau. Alaaaaaa...aku plak stat keje sok. huhuhuhu...kan best kalu MC sesama.


alolooooo...cacat dah mata dia!

berabad tunggu. yg si Ely plak x bleh nk duk diam!
kejap jalan sana, kejap panjat tangga la, panjat kusi la, baring kat atas simen la.
hauk sungguh la budak ni! isk....

dah mcm mayat muka aku (ke mayat yg mcm muka aku?)
mata kiri aku still bengkak lagi.
takpe, esok aku nk bagi skit virus aku ni kat bebudak opis tu.
muahahahahaha..

tunggu...tunggu...tunggu...

budak yg tak reti nk duk diam langsung!

mengamok dah dia!
isk kau ni dek!

last2 aku ngan budak nakai ni lepak dalam cik kia je...
boring dah dia kot..rimas.

huhuhu..lamanya...
cam nyesal plak ikot.
kalau duk kt umah dh siap masak pon.

ha! dah smp pon 2 beranak ni!



9 comments:

green apple said...

laki kau tgk apa yang boleh sakit mata ni?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang klinik kesihatan adalah sangat2 lambat...orang ramai dah tue kadang2 sistem nombor tue pun ish..sabar jerk la..

ayoi said...

mintak2 ari isnin ni aloi lak dapak....

☆ lieya latif ☆ said...

alahai siannye kak...pakej dah satu family kene...nak wat camne kak, dah dekat2 sure berjangkit.....

kak, aku suke gambar elly kat lorong2 gelap tu....dah cam anak terbiar tau....cantik gambar tu...aku suke kak...

Leen said...

Semoga kak ai satu family cepat sembuh ye~~

D.O.U.B.L.E...S said...

habis 1 keluarga kena..bestnya kan kalau dapat mc sama2 dok kat umah...heheheheh

ai said...

DI,
LOR, TAKKAN TGK TETEK AKU BLEH SAKIT MATA PLAK. KITAORG ANAK BRANAK KENE LA WEI..HUHUHU

PURPLE,
TULER..DAH NAMA PON $1 KAN...SABOR!

AYOI,
MEH SNI DTG UMAH AKU.

LIEYA,
KAHHHHHHHHHHHH...ANAK TERBIAR! MMG AKU BIARKAN PON LIEYA. SAJE NK AJAR..ekekekekeke

LEEN,
MACEH (^_^)

CT,
ALA, DPT DUK HARINI JE. ESOK AKU DH STAT KEJE. TP X TAU LA CAMNE. DEMAM AKU X ILANG LAGI :(

el said...

siannyer satu famili kena eh
ish2...

ai said...

EL,
KIRANYA ALONG + KAMAN LAST TURN ARR..COMPLETED!

klik klik (^_^)