10.11.09

::APA LA DOWANG NI!::

video

Dowang ni mmg bukan2 je!! Aku dulu penah gak la keje ngan jopun.
Bleh plak ada customer order shashimi lobster. Masa chef tu letak minatang tu kat atas counter, boss aku takde kat area tu.
So, nk tak nak..harus la aku yg g serve. Kau tau camne ropa dia???
Misai kat kepala tu still bergerak2 lagik, (dia tenggekkan skali kat dlm dulang tu)..dowang bleh berebut2 makan isi dia! OMG!
Aku masuk blk dapor, aku gi mengamok kat boss aku!
Jgn memain ooo, aku plak yg warning dia.

AKU: "SASAKI SAN!!! NEXT TIME U ASK SOMEBODY ELSE TO SERVE THAT KINDA FOOD!! I DONT WANNA TO DO IT AGAIN!"


SASAKI: "HAIT!"


Ha...Boss aku ni ikot je ckp aku. Sayang gilak ooo bos2 jopun tu ngan aku dulu. kahhhhhhhhhhh..tp mmg pelik la. Jgn le buat camtu. Nak makan fresh pon, kau buang la bhg yg 'masih idop' tu.
Ke, tengok minatang tu sengsara buat kau tambah sedap lagi makan?
Ala, aku pon makan gak udang mentah tu..
tp idak le aku adap benda idop! isk...

8 comments:

T.u.Y.a said...

sampai hatinye dia wat mcm tu kan kak..
naik bulu roma Tuya tau..
cissss!!!x de rasa kesian ke kat ikan tu..sengsara..

ai said...

TUYA,
TULER...CAM SYIAL!!! SIAN IKAN TU!

suked8787 said...

Siannye ikan tu...sbb tu la aku x suka mkn mknan jepun nih...

ai said...

SUKED,
SIAN KAN WEI? KUANG AJO DOWANG NI TAU! TP AKU SUKE JE MAKAN JOPUN...ekekekekeke

peej said...

uwaaaaa...kesian nye kat ikan tu.
kot ye pun nak makan sgt.bunuh la terus.
fuck gila..meh sini aku siat badan kau mcm tu. pastu lepas kan kau. uwaaa...sedihnya.

ai said...

PEEJ,
KANNNNN?? MMG SIAL DOWANG NI! SANGGUP MKN CAMTU? BENGONG!

Narcissus said...

laknat tul depa nih...vongokss

ai said...

NARCISSUS,
MMG LAKNAT DOWANG NI!! HUH!

klik klik (^_^)