20.11.09

::JATOH CHENTA LAGIK..::




Aku dah terjatoh chenta ngan ini jantan. Cyril Takayama. Asalnya dia ni org jepon. Tp ckp omputih sangat berabok smpkan bila dia ckp jepon bunyik semacam plak. Malam tadi dia ada kuar kat AXN kul 9pm. Sape ada tengok? Best gilak! Mlm tadi punye show dia gi Singapore. X sabar aku nk tengok minggu depan punye scene. Dia dtg M'sia. Haihhhhhh, nape la takde rezeki nk jumpa ngan dia ms dia ada kat sini aritu. huhuhu (sgt menggatal pompuan ni ok!!)

Tp mmg kagom la ngan dia. Kalah David Blaine!! Tp mmg dah kompom2 la dowang ni bela setan kan? Tp aku pedulik hapa?? sbb best je aku tengok dia wat magic. Tp bagi dia tu bukan magic. Kununnye dia dpt 'special gift' le.. kalau kowang nk tgk dia, tunggu minggu depan malam keliwon (khamis) kul 9pm. ooohhhh Cyril..ailebiuuuuuu!!!





Ni masa dia kt jepon kot..ntah le. Aku amik kat you tube je...





Yg ni plak kat Korea rasanya. magic camni pon dia ada buat kat depan pengacara tv S'pore. Masa makan kat foodcourt. Kojut tahap cipan org tu! siap nk mintak rasa lagi makanan yg dia tukar tu. ekekekekekee


16 comments:

JiEjAh_DeEn said...

ooowwwhhh ku jatuh chenta jua.
ingat malay , kot nama khairil kaa
hahahahah giler bunguk aku ,
mlm td baru tau org jepun ekeke

nak jugakkkkk!!!!
dem u cyril !!!!

angah iza said...

hensem nye......

☆ lieya latif ☆ said...

ye ar kak, aku tgk ko punye entry ni baru aku tau....ade lagi hebat dari david blaine...sebab aku minat gile kat david tu......

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

orang2 yg name ril 2 ni mmg hensem kakngah...ko baru tau ke???
name sy HAZRIL ye uolzzzz.....
lalalalalala
*a.mi pun bleh wat mgaic tukar2 pe...
jap jadi laki2...jap jadi pompuan!!!wahahahahahaha

Nur Syafawati said...

aku tgk mlm tadi kakkkkkkkkkkkkkk....aku pun jatuh cinta pandang pertama!!!!aku ckp ngan laki aku "owh..mix jepun + mat saleh..no wonder hensem gile!!!!!!!"sgt2 hensem occay!!!!!x pejam2 aku tgk dia wat magic smalam....huhuh..aku pun sukeeeeeeeeeeee

ai said...

JIEJAH,
TAK SANGKA POMPUAN YG ADA SIMPTOM KETUAAN PON ADA RASA MEREMBES! kahhhhhh...TP BETOL KAN? CAM MELAYU SKIT MUKA DIA. ohhhhhhhhhhhhh

IZA,
ENCEMKANNNNNNNNNN :P

LIEYA,
MMG DIA LG HEBAT DARI DAVID TU. DAH LA MUKA DIA SGT2 'IKHLAS'. CAM DAVID TU ADA GAYA CAM RIAK SKIT KAN? HUH!

AJ,
JAP AKU NK MUNTAH!!!

SYAPA,
KAN SYA KAN?? ENCEM TOL. MATA DIA TUH...ISK! AYOYOKARIPULAIIII!

nome said...

aku pun tergoda kalau camni..kahhhhhhhh..

Emy Omar said...

betul la kata ko kak..hebat mamat nih

Mrs.Sheikh said...

salam ziarah :)
1st time here..
haa...citer cyril ni buat saya nak bagi komen :P
mmg ensemm mmg sempoi kan...
dia mix tu buat mahal tu

ai said...

NOME,
ITU HARUSSSSSSSSSSS..muahahahaha

EMY,
KAN? MMG DIA HEBAT!!!

MRS SHEIKH,
MMG ENCEM..DIA NMPK LAIN MACAM SBB DIA MIX LA KAN? errr AKU PON MIX GAK. MELAYU + KELING PELIKAT (^_^) sius ok...muahahahahaha

mamashasha said...

muke mix tu yg wat dia handsome tuh!!oh ye ke mamat ni wat magic...tak pasan lak aku kak....nama cyril tu ala sebutan khairil dah kan...

Lady Dyla said...

kenan kat tindik di tingenya.. sgt cowl..

Dj Epoi said...

Bukan kahhhhhhh? Abg Kaman hang ponk pandai buat silap mata juga.....?

Heheheheheheh....

ai said...

BED,
ENCEM KAN? MMG DIA MEN MAGIC. KALAH SI DAVID!

LADY DYLA,
AKU KENAN NGAN MATA DIA. ADOIII (gatai sungguh la hai :p)

EPOI,
KAHHHHHHHHHHHH...ALA, YG TU KAU PON BLEH BUAT GAK KAN?

kakngah said...

la... jopon ko???
aku baru tau.. kehkehkeh!!
mintak dia megikkn nffng aku boley takk..
muahhaha!!

MUMMY ILA said...

ayoyo..aku terbabas bas. erm.. hensemnyeeeeeeeeeeee tp aku masih setia dgn bf korea aku. wakakka

klik klik (^_^)