19.1.10

::CAIT!!::


KEJADIAN pagi smalam kat jalan lepas psr borong selayang. Jalan jem skit tu aku ingat cam biasa la. Kat situ mmg ada 2 tmpt jem. 1 kat psr borong, 1 lagi kt warta. Tp kali ni lain skit. Dari jauh aku dah nampak kepul2 asap. Ada kebakaran la! sh! takleh jadik ni. harus aku amik KIMIe. Kan aku spesis kepochi..ngeeeeeee


mcm terok je tu.
apesal bomba tak smp lagi??


tmpt jual sparepart body kete tepi jalan.
memula aku syak opis dia yg terbakar..


skali aku tengok asap tu dtg dari celah2 body kete tu..
aik! bau apa plak ni?
mcm aku kenal je bau ni...
hrrrmmmmmmmm

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


LOR!!!!

sembur nyamuk rupanya!
apesal la kau sembur pepagi buta ni bang oii?

bukan biasa sembur nyamuk ptg2 ke?


CAIT!!


(gmbr sembur nyamuk tu aku google je sbb bila aku nmpk org pegang mesin kat gate dpn kedai tu aku tekejut berok, trus simpan KIMIe!
cisss...bikin malu gua!)





13 comments:

T.u.Y.a said...

hahahhahah..
adei akk ni..lawak tol..
beria dia nak kepochi..
rupanya fogging..hehehheeh

kat blok umah Tuya ni kak,minggu lepas,pkul 6.30 pagi dah deorg fogging..baru nak menyedut udara pagi kan,alih2 bau asap fogging je la..

nome said...

tu dia! punya la nak jadi wartawan part time...sekali org sembur nyamok daaaa....wakakaka...guling2 aku dekah nih....

A.I said...

TUYA,
SKANG NI MMG PESEN SEMBUR PG KOT. oooo..BENDA TU PANGGIL FOGGING KE? BARU AKU TAU. ekekekeke

NOME,
TULER PSL. SIBOK NGALAHKAN WARTAWAN. TERKUJAT AKU! CISSS..

mamashasha said...

wakakaaka kak ai melaporkan dr tempat kebakaran.....hahhaaa sekali fogging da...

LiAnA said...

wakaka tipah tertipu...

nasz said...

HAHAHA, AKU DAH AGAK DAH... APE LA KAK AI, TERTIPU DI PAGI HARI...

MUMMYMUJID said...

tempat pembiakan nyamuk la tu k.ai...
x kira maghrib skarang ni...diaorng nk idop kije ot sket...mcm kita jugak...

Eye_nee said...

Hahahahah...Kahkahkahakah.....baik ko baik si Ayoi...baik si Aj...korang ni kan selalu jer buat akk tegolak.....korang ni kira mcm dukun tuk awet muda alam maya la yer....Thanks lah buat akk hepi hari2....

reen_zz said...

hahahahaha...adoi lawak lawak....baik2 drive tu kak...hehe

rossysweety said...

hehehe...lawak tul la....

A.I said...

BED,
TULER, NAK SGT NYIBOK. SKALI...SEMBUR NYAMOK JE! ;P

LIANA,
HUHUHU....

NAS,
HA LA..PEPAGI DAH KENE TIPU. PADAN MUKA AKU!

YAM,
CARIK DUIT LEBEY ;P

EYE_NEE,
KAMI ADALAH BAHAN2 YG MEMBOLEHKAN AKAK AWET MUDA? wahhhhhhhh...KAGOM!

REEN,
SIB BEK MASA TU LAKI AKU YG DRIVE. KALAU TAK, MAU AKU TERCIUM BONTOT KETE ORG. ekekekeke

ROSSY,
TERTIPU AKU TAU. huk huk

angah iza said...

pagi2 fogging ???
rosak udara pagi yg sememang nye segar :)

A.I said...

IZA,
TULER..PEPAGI BUTA DAH MENYEMBUR. BUSUK!

klik klik (^_^)