29.1.10

::TOKEI KODI::


BALIK
keje smalam, kami tak terus balik umah. Aku call mak mintak tlg jagakan bebudak tu kat umah jap. Aku ada mission penting nk diuruskan. jeng jeng jengggggg.....



muka sombong si tokei kodi,
memakai spek mata $5 yg dibelinya di Giant Batu Caves
hampir setahun yg lalu


scandal si tokei kodi


Ngeeeeeeee...dah brape bulan aku tak jalankan bisnes jual tudung murah aku kan? Ni aku nk sambung balik perjuangan aku. Masa aku taip ni aku tgh hapdet blog KEDAI aku. Skang ni pon dah pukul 3:55pg. Yes. Kalau aku dah stat jual blk tudung, mmg camni le aku. Berjaga smp ke pagi nk hapdet blog kedai aku tu. huhuhu...Ni pon sebenarnya aku gamble je kuar modal guna $ gaji aku yg tak brapa nk ado tu. Mudah-mudahan dipulangkan balik modal ni. Kalau boleh, bior le dpt untung skit. Makanya, kowang harus membeli tudung ngan aku! muahahahahaha..(eh, boleh ke paksa gitu?? ;P)


bila aku smp je sni, kompom kekecohan melanda!
"dia dah mai dahhhhhhhh"
dowang tau aku ni kaki selongkar.
yelah, harus aku duk bersila kt situ pilih tudung yg elok2 je.
tu dh mmg style aku.
dowang pon dah tau..giler bapak punye detail aku pilih.
kemas la kowang balik! kang takde keje plak kowang kan?
miahahahahahahahaha (tokei kodi gelak setan)


"udah-udah le selongkar tu kak. jenoh saya nk kemas blk ni kang"


pilih pilih pilih


lalalalalalalalalalaa


try kau kira, cukup tak 48 kodi???
(melampau, ngalahkan nak niaga kt psr mlm plak kau pompuan!
verangan lebey..)

so, kengkawan..sila la memborong kat kedai saya ye..
murah2 aje (^_^) - edisi mempromot diri sendiri

KEDAI AI




12 comments:

ita cutevirus said...

nasib baik juai online... kalo juai kat pasar malam, harus satu pasar malam tu gegor... sore akak aje yang bergema..
ekekekeke...

Ramli Abdul Rahim said...

Salam ziarah

http://friendismirror.blogspot.com
http://englishhourwithmagenta.blogspot.com
http://kembaratamantamansyurga.blogspot.com
http://memoridiri.blogspot.com
http://rarwrites.blogspot.com
http://skot22.blogspot.com

ILA HAFIZ said...

akan kuterjah...ada koleksi syria yg baru ke?

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Go Kakngah Go Kakngah Go Kakngah

A.I said...

ITA,
HA! TAU PON KAU. DAH, DAH..GI BORONG TUDUNG AKU! lalalalalala

RAMLI,
SALAM EN RAMLI ABDUL RAHIM (^_^)

ILA,
ALA YANG, SYRIA TAKDE LA KT KEDAI TU. BILA ADA NNT, AKU BGTAU KAU YE..

AJ,
COME AJ COME AJ COME AJ (^_^)

Fiza Nordin said...

moga terus sukses besan cayang :D

☆ lieya latif ☆ said...

ko mmg otak meniaga kak....bagus2..semoga sume bidang yg ko ceburi diiringi dgn kejayaan....

Az Rina said...

dah lame tak shopping2 kat kedai kak ai..

~~ciklinn~~ said...

tuttttttttt tuttttttt..(sambill terus kekedai)

A.I said...

FIZA BESENKU SAYANG,
U TOO BEB! (^_^)

LIEYA,
SELAGI BLEH CARIK REZEKI, SELAGI TU AKU KOREK ;P

AZ RINA,
PE TUNGGU LAGI? GI LE BORONG.. ;P

CIKLINN,
PONNNNN PONNNNNN..CEPAT!

MUMMYMUJID said...

wah...k.ai nk test gak la bli on line
x pornah nih...guna master card ke?

A.I said...

YAM,
HA...CEPAT ORDER. PAKAI VISA PON BLEH GAK. PILIH...PILIH!!

klik klik (^_^)