27.1.10

::DATING KT SPITAL::


HARINI tghari baru aku opis. Nk gi dating ngan tuan doktor. Biasanya aku amik je MC. Tp skang ni aku rasa cam payah sbb kalau aku blk umah, nnt ely nampak aku. Dia kan kt sebelah tu je. Dah le nnt aku kene kuar balik amik laki aku kt tmpt keje dia. So, aku decide nk amik time slip je karang. Appt aku kul 10:30a.m. Mmg bahagian Nefrologi ni jumpa doktor ikut time yg dia bagi. Kalau kau smp kt situ kul 7pg sekalipon, nama kau tetap akan dowang panggil ikut time yg dah dowang bagi. Makanya, cam biasa le..lepas hantar laki aku kt tmpt keje dia, aku direct gi Spital, park kete ngan JAYAnya sbb org tak ramai lagi kul 7 lebih tu. Carik port baik punye, tido dulu dlm kete.
ngeh ngeh...


K lah, smp opis nnt aku hapdet kat kowang ye...bubye..lebiu all!!



(oto publish je ni)




14 comments:

ILA HAFIZ said...

selamat berdating..take care ;)
kim salam kat doc yg hensem tu. :)

Ibu n Abah said...

Ai,
kat spital selayang, siapa doktor nefro?...
selamat berdating...

eLYies said...

kak ai..

kirim salam kat doc ensem dan kat hospital Selayang ku sayang..hehehehehe

el said...

uihhhh adultney tu smpi berbulu kau
ish2...geli den tgk..kahkahkahhh

kena jolok lg ke..adoiyaii

shah-ila-ain said...

hope appoitment akak hari nie semua ok...moga2 tak de ape2,mane tau ade miracle baik yg terjadi utk akak...

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sian akak...gi spital lagi ....semoga semua ni akan cepat berakhir kak yeak.....ko kuat kak!!

oYa said...

kak tido lam kete jaga2 leleh ayq basi kan hahahah

mamashasha said...

jgn ko tido sampai mlm lak kak...tak pasal2 kene dtg balik...

ShaZila said...

kesian ko kak....aku kalau sebut opital aku dah kecut...time beranak tu je laa aku masuk itu pun dah mmg x ada opsyen...x kan aku nak beranak kat umah kut kan...zaman mak bidan pun dah makin pupus...apapun kak..ko kuatkan semangat okey..

A.I said...

ILA,
HARINI DPT DR LINDA YG CHUMEL (^_^)

AKAK,
BOS NEPHRO, DR. WONG HIN SENG. ADA DR FARID (weng-weng skit dia ni ;P, DR GOH CHIN YAN, DR RAFIDAH (paling best), DR LINDA..

YIES,
HARINI X JMP NGAN DOC ENCEM LOR. huhuhu

EL,
KAU X BERBULU KE? ;P

MEL,
TAKDE MIRACLE PON :(

LIEYA,
MACEH YANG..(^_^)

OYA,
SIAP MIMPI LAGI TD WEI! LENA SUNGGUH...kahhh

BED,
AKU DAH SET ALARM KT ENPON ;P

SHAZILA,
MELAMPAU KAU KAN? AGAKNYA BILA KENE ENJET TU SEPAROH MATI KAU RASA. kahhhhhhhhhh

ita cutevirus said...

kak ai,

nape doc farid tu weng weng?? ekekek.. suke² je akak nie ek...

A.I said...

ITA,
DIA MMG WENG2 SKIT. ekekekeke. KAU BAYANGKAN LA, KITA BARU JE DUDUK ADAP DIA..TRUS DIANGKATNYE KAKI NK PICIT2, NK TENGOK BENGKAK KE IDAK.PASTU KALAU KITA CKP "doc, nape saya takde selera makan ye?". KAU TAU DIA CKP APA? "ala..tak yah riso la. tak mati pon kan?" EKEKEKEKE...SENGAL! ;P

Hamizah said...

kagum betul dgn A.I ni..tetap ceria wpon sakit..moga terus tabah ye..

A.I said...

HAMIZAH,
HARUS LE MENCERIAKAN DIRI SENDIRI..huhuhu..MACEH YE (^_^)

klik klik (^_^)