3.1.10

::EPI SEBEDAY ABAH::


03 - 01 - 2010



HARI ni sebeday laki aku ikut tarikh kt ic. Sebenornya dia lahir 20/11. Tp nk wat camne, daftar lambat. Bleh plak banak tahun 1970, register tahun 1971. Hrrrmmmmmmmm..

Semoga abang sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, diberi kesihatan yg baik, dirahmati Allah & semoga kita bahagia sentiasa..
amin.


pepagi buta anak2 dah nyanyi lagu epi bestday utk abah dowang



kiss! kiss!


Tp mcm x best sbb pepagi lagi laki & anak2 aku, skali ngan Naemah g umah bedy (BIL) service Cik Kia. Ayam tergolek aku dah siap, tp dowang tak sampai2 lagi kt umah =( celebrate mlm ni jelah..skang ni tinggal aku & ely je kt umah..huhuhuhu

3 comments:

T.u.Y.a said...

heppi bestday to abg kaman a.k.a laki kak ai..hehehe..
sonoknye ade anak2 dok nyanyi2 lagu sebeday ek..
moga panjang umur,murah rezeki,bahagia dsamping keluarga yang sangat2 happening tu..

grow2g3th3r said...

Happy besday erk en. kaman.... semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati hidupmu.....

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

hapy besday abg kaman !!!
muahhhhhhhhhhhhhh

klik klik (^_^)