14.1.10

::SUWITNYE..::



nasib baik sungguh pompuan ni dpt kawen ngan lelaki yg betol2 cintakan dia.
sampai beranak pinak!


Boleh plak dia sihat, bunting apa bagai kan?
Kuasa Allah..


nak sama besar je mak + anak..


1 hepi family!

tapi aku rasa anak dia yg belah kiri tu mcm ngikut mak dia plak.
nampak tak? kaki dia sama kepot ngan mak dia.
ciannye..


walaupon bini dia cacat gitu, nampak lelaki tu betol2 dia ikhlas..
kan?


Alahaiiiii...





15 comments:

ibu anas said...

salam kenal.....

tu lah jodoh di tangan Tuhan....yg penting ikhlas kan?

happy baca blog akak ni yg sempoi jer...

A.I said...

IBU ANAS,
(leh ke aku panggil kau ziana? ;P)
SALAM KENAL..TULER, YG PENTING MMG KENE IKHLAS. BARU RASA HEPI JE..

☆ lieya latif ☆ said...

sayu aku bace kak.....mudah-mudahan hidup mereka bahagia selame-lamenye.....

kakngah said...

paling suwit......

baju spongebob dia.. hiks!

grow2g3th3r said...

JODOH itu Rahsia Allah...

A.I said...

LIEYA,
MUDAH-MUDAHAN HIDUP KITA PON BAHAGIA SELAMANYA (^_^)

KAKNGAH,
NAMPAK JE KAU KAN? ;P

DLA,
MENDALAM SUNGGUH AYAT KAU. I LIKE...

eynda said...

Kalau dah jodoh....dan cinta itu kekadang buta....tak pandang kecantikan....tapi nampak apa yg ada di hati....semoga mereka kekal bahagia....doakan utk kita semua jugak :-)

makdara terdiva said...

ishhh..mmg suwitttt..ade lagi rupenye lelaki budiman kt dunia neh..ingat dah pupus cam dinasor..muahahhaha..

raF|za said...

haah sweet nye. dengan baju spongebob tuh :D laki dia memang nampak loving sangat. mana akak dapat cerita ni? nak google

A.I said...

EYNDA,
MMG BETUL. CINTA BUKAN PANDANG RUPA & $ SEMATA. YG PENTING KEIKHLASAN TU KAN? SEMOGA KITA SUME KEKAL BAHAGIA.. (^_^)

MAKDARA,
ADA LAGI SORANG KAT UMAH AKU. (LAKI AKU LE..) ekekekekeke...SANGAT RAJIN BUAT KEJE UMAH. lalalalalala

RAFIZA,
AKU DPT KT EMAIL...NAMA DOWANG PON X TAU. KALU X, LEH GAK DIGOOGLE ;P

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

Allahhuakbar!

A.I said...

TINIE,
SWEETKAN WEI..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tue la..keikhlasan penting dalam satu perhubungan..

Natasha said...

salam............ jodoh pertemuan ketentuan Dia.... tapi masih ada manusia yang sering menjadikan darjat..usia...rupa..sebagai penghalang

A.I said...

PURPLE + NATASHA,
BETOL. YG PENTING KEIKHLASAN DLM HUBUNGAN..

klik klik (^_^)