12.1.10

::MI KALI::


PEPAGI sabtu aritu tekak aku dah menjerit2 mintak makan mee kari. Ni sume salah si JIEJAH! Tp idak le aku buat beria. Aku masak kari ayam pepekat skit, pehtu campak je fishball + fishcake. Lagi pulak planningnye tghari tu KONONnya nk gi umah cousin aku, Ayong. Dia ada wat family lunch kt sana. (tu nnt aku criterkan) Makanya idak le aku masak nasik apa bagai. Makan je lah mee kari tu. Tp utk anak2, aku suapkan la nasik belen mlm sebelomnya tu, elok lagi. Yelah, macam la kowang tak tau tekak anak2 aku. Sume nk nasik.


nampak marvelos plak.
tp sempoi aje.
yang penting rasa adalah malatop!
ngeeeeeeeeeeee


kau nampak tak ni Jah?
Jgn jadi cam aku aritu,
x nampak pon bayang mi kari kau ;P


AJ + Halim sempat merasa mee kari aku.
Yg kesiannye laki aku sendiri pon x merasa.
dah tu, blk lambat beno..trus je gi umah ayong aku.


E'eh! Apesal kau ni AJ? Frust apa ni?
Adakah sebab AF? kwang3

Ni sume sebab lama sgt nk tunggu laki aku blk keje nk konvoi skali gi umah ayong..haihhh


Ni pon musti dia tekejot
berok tgk gambar ni.
ini adalah gambar sebenar dia tertido kat blakang kusi umah aku!

Boleh plak dia tido camtu. ish kau ni!





17 comments:

ita cutevirus said...

kak ai,
AJ botak kepala ke??? bile mase la plak dak AJ ni botak kepala?? sejak tak dpt masuk AF ke??

♥Azie♥ said...

fuhyoooo aj masuk aff..azie undi ok..sedapnyer mee ituew

mamashasha said...

kak ai....ko wat mee ke tuh?apsal aku nampak mee cuma seurat dua je,..yg lain isi je byk???tak nampak cam mee kari maybe aku tak tgk kuahnye....walllahhhhh...

A.I said...

ITA,
ekekekeke..BARU JE DIA BOTAKKAN. BUKAN SBB TAK DPT MSK AF. SAJE NK NAMPAKKAN KEJANTANAN DIA. (^_^)

AZIE,
WEI...MANA ADA DIA MASUK AF! KALAU DIA MASOK, HARUS AKU TOMPANG GLEMS. ekekekeke
MMG SEDAP ITU MEE...(up diri sendiri) ;P

A.I said...

BED,
OOOO..TU NAMANYA PINGGAN ORG TAMAK. PENOH NGAN ISI RONG. MEE CIPUT JE. kahhhhhhhhh

☆ lieya latif ☆ said...

wo kak...malatups kak oiii...lapa tgk isi mee kari tergolek2 atas pinggan tu hah heehehheeh....

A.I said...

LIEYA,
TU KALAU ADA KERANG LAGI MALATOP!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

sedapnye mee kali ituuuu...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

wakakakakakaka...
sedap ooo itu mee kali....
comel gak ek A.mi dlm tidu...lalalalalala

fazilzura said...

FULAMAKKK .. mee terangkat oleh kak mon ..

sure lazat tu

A.I said...

FIEZA,
DAH AKU MASAK, KOMPOM SEDAP (leh ke wat statement gitu? kahhhh)

AJ,
CHUMEL KE TU? NAMPAK CAM KESIAN JE..
ekekekekeke...

ZURA,
HARUS LA LAZAT. TGK LE SAPE YG MASAK. muahahahahaha

JiEjAh_DeEn said...

ahahahaha kompom aku nmpk X ajek wakakakka!!!!


lapar balik haku :-p

MUMMYMUJID said...

mee kari malatop...dah terjilat skrin nih

A.I said...

JIEJAH,
KAU LAPAR JAH? KUARKAN LA SALMON DLM ESBOK KAU TU (bunyik berbaur kedengkian ;p)

YAM,
eeeee BERABOK LIDAH KAU!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mak aih...sodap lak nampak mee kari ko tue kak..adoi..tenat aku camni..asal masuk sini jerk penuh terhidang makanan...

el said...

wow mantop mee kali ko tu ai
a'ah mmg x npk pun mee saje je ko tabur byk2 lauk atas tu eh..saje meleleh air liur aku tgk

A.I said...

PURPLE,
ALAHAI..SIAN PLAK KT SI BUNTING NI. huhuhu

EL,
EKEKEKEKE..TULER, NAMPAK SGT AKU TAMAK. ;P

klik klik (^_^)