29.6.10

::CUKUR JAMBOL INTAN NURSARAH DEBOB::

AHAD haritu ada jemputan kenduri cukur jambul anak cousin aku, Ina. Ina ni anak kepada abg mak aku. Dah lama tak jumpa dia. Tu sbb la dlm aku x sehat pon aku gigih gak dtg umah dia. Jenoh aku tepek mekap 6 inci tebal :P , nak kaber kepucatan muka aku. Ntah nape haritu aku rasa terok sgt sakit badan + muntah2, takleh nk masok langsong makanan dlm pewot aku :( Ha..kowang jgn nk kata aku peknen ke apa tau! Dah bape kali aku nk ckp...aku dah tak mungkin bunting hokeys :P Ni mmg badan aku betol2 tak sihat dah. Kencing aku pon kaler cam teh o pekat tu. Masok harini dah 2 hari aku MC. Nak menyerah diri ke sepital selayang tu takot pulak. Lagi pon mgg ni aku ada job mekap. Riso kene admit nnt..hrrrrmmmmm....


on the way nk gi Selayang, umah Ina (cousin aku)


Adek ngantok pulak...


e'eh, sempat lg laki aku snap gmbr ni.
ms ni bukannye aku tido pon,
aku nk menahan pening kepala..


Dillah (anak iena) + Angah + BB
sronok kowang naik kete Paksu Aril kan?
AJ guna kete aku gi uruskan full package yg client
amik kt Kuala Pilah.. :)


iena + ina + aku + along
(nak jugak aku listkan nama..kahhhhhhhhh)


aloloooooo!!!
geramnya aku ngan budak tetik ni wei!
cousin aku ni dah 7 tahun tunggu nk dpt anak pompuan,
anak dia 2-2 lelaki.
Ha...skali dapat anak pompuan ni,
bukan main gumbira lagik dia :)



posing kat 'pelamin baby'


family adik aku, iena :)


sweetnye....


cantekkan?


memacam makanan ada..
gigih si iena amik ha.. hehe


mak pon sama gigih


memacam ada...
rendang kambeng pon ada gak.
tp kesian aku tau :(
time ni aku skit pon tak berselera langsung nk makan.
kalau aku telan pon kompom aku muntah balik..
huhuhu


BB sronok dpt sweets bouquet :)


ni antara gift2 yg ada..
ish, murah tol rezeki si ina ni..


datin biah duk makan ngan geng2 datin yg lain


sedap kan sweet tu fawza?


anak branak aku makan kt sni je..
aku lak banyak dok kt dlm aje.
takleh aku ada makanan tu sume.
yg boleh masok, buah aje :(


datin biah seronok kekenyangan


si debob tido..
isk, meh sni aku cubit skit!


ha, amik kau!
dah bangun..
miahahahahahahahaha


tolong buai balik na.. :P


yg berdiri tu le abg mak aku..


ina + abah + aku
(list nama lagik :P)


abah ngan cucu2 + adik iparnya, cik midah vouge :)


ha, ni skandal aku!
ngeeeeeee
Ujang (exist) ni laki si ina..


bapak2 hayams! :P






18 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Meriah sungguh itu majlis........Xde rezki nk menghavoc kan same2...huhuhuhuhu

A.I said...

AJ,
DAH REZEKI KAU KAT TMPT LAIN KANNNNN? ;)

kakngah said...

pacak2 wey.. rmbut bby tu.. geram aku..

Cinta Hatiku said...

nape tak tolong geget kat tu aku budak tecik tu..hahaha..tgk gambar pun dah geram..

Syumaimah Edite said...

ishhh...nih buat aku semangat nak beranak lagi nih. huhuhu

tengok muka baby lembik2 nih, tenang jeww...dapat yg dah umo 2-3 tahun nih, sakit jiwa aku. dah macam2 pandai menjawab kalu kena marah..kihkih

emellia said...

tomei sungguh gegirl tu ye..

emellia said...

tomei sungguh gegirl tu ye..

emellia said...

tomei sungguh gegirl tu ye..

emellia said...
This comment has been removed by the author.
kak ina kl said...

ishhh buat kenduri besar-besaran sungguh..niat kot dapat anak pempuan..

kang ashik buat contest susu...yang single tak leh lah join pulak kannn

ieda said...

ayoyoyoooo...tembamnyer budak kecik tue...best gigit2 nie..

ita cutevirus said...

kak ai,
tu penangan makan makanan jepun tu ke?? alahai.. sian nyer akak...

Diarihatiku1976 said...

Meriah sungguh itu majlis.

el said...

gempak betul majlis tu
kayo nyooo hahahaha
wow..ujang exit tu
cayalahhh keluarga semua artis2 ni hahahaha

elly @ suely said...

santeknye pelamin baby..... mst besar bujet nk wat cemtu kan? huhu

A.I said...

SUELY,
MMG BAJET MAHAI TU. KALAU AKU MMG TAK AKAN BUAT LE. ekekekeke..AKU TANYE DIA ARITU KATANYA PELAMIN + GIFT AJE RM3,000! mampos.. ;P

irma said...

tomey nya baby itu....

A.I said...

IRMA,
GERAM TGK DIA KAN??

klik klik (^_^)