13.6.10

::YEAY!!! AKU MENANG!!::



KOWANG ingat tak entry masok contest aku yang pasal KAK INA KL yang NI?

AKU MENANG! AKU MENANG! AKU MENANG!

dapat hadiah susu Friso + topup RM20.
lalalalalalalalala

anak2 aku x kisah pon minum susu apa. dowang belasah je.
ada susu dlm botol, sedut. Nak2 lagi susu mahai camni.
ish! sronoknya...

Mekaseh ye Kak Ina..ai lebiuuuuuuuuuuuuu (^_^)









16 comments:

el said...

congrat....
anak aku pun mnm susu dutch lady jek..x segan pung..wakakakakaka

mamashasha said...

Tahniah kak..rezeki kau murah..selalu menang contest..
Aku tumpang gembira
Lalalala

ILA HAFIZ said...

vavavavava,..tahniah! tahniah!

iz xleh minum susu friso. berak keras. haha..aku penah test kat dia masa dpt sample paket kat supermarket. haha

♥Azie♥ said...

tahniah..tahniah...

A.I said...

MACEH KENGKAWAN (^_^)

DAPAT LA LPS NI AKU JMP NGAN KAK INA..lalalalala...

Syumaimah Edite said...

ai, aku tau ko bukan kesahkan susu tu mahal ke tak. yg penting sebuah kemenangan...kihkihkih

aku dulu sukaneka dapat hadia pensil sebatang pun sukaaaa...

ai, lepas ni sila masuk contest banyak2 lagi okeh. aku jadi pom pom girl... ^_^

Fiza Nordin said...

tahniah besan!!! yeay menantu aku minum susu mahai lo bulan ni yerk...

Ibu n Abah said...

Ai..
anak akak minum susu yg depa suker.. cuba yg lain, depa lebih suka dutch lady... nukan boleh kita tukar ikut suka kita...
oklah daripada takda susu lansung...
tahniah... menang susu friso...

kakinakl said...

salam..amboi sukernya dia..nanti akak call yer bagitau bila nak jumpa..

A.I said...

SYUMAIMAH,
YE BENAR!!!!! AKU PENAH DAPAT HADIAH TUALA KECIK, BANGGA BUKAN MAIN! ;P

FIZA,
MERASA LA DIA SUSU MAHAI BLN NI...ngeee

AKAK,
TULER, KT UMAH TU 2 ORG MINUM SUSU DUTCH LADY. TP KALI NI DAPAT LE RASA SUSU LAIN PULAK. ANAK2 AI NI BELASAH JE KAK. BANCUH LA SUSU APA PON, DOWANG SEDUT AJE :)

kakngah said...

gebu la ank ko bln ni hihihi!!





btl tu.. xkisah la hadiah apa kita dpt. tp, rasa kemenangan tu yg syiok. dpt hadiah mahal.. kira bonus la..

bay said...

TAHNIAH KAK AI..TAHNAIH WEH. SRONOK KAU

A.I said...

KAKNGAH,
KAN? SEBENORNYA TAK KISAH PON HADIAH APA. JANJI SRONOK SBB MENANG. (^_^)

BAY,
MACEH...MACEH.. ;)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ish ias.. menang besar nampak.. tahniah!! meh bak skit

A.I said...

TINIE,
TAK BOLEH! wek wek :P

Syumaimah Edite said...

ai tak nak layan aku call disebabkan si friso tuh tadi.. sob..sob

klik klik (^_^)