4.6.10

::DAH MAKAN, MAIN PULAK::


BALIK dari 'disembur' racun serangga smalam, aku tak naik atas umah. (smalam aku drive sendiri, laki aku bawak moto). Dah tak larat langsung badan aku! Ms drive blk tu pon mata aku dh takleh nk angkat. Letih sgt gamaknya ngan tak sihat badan lagi..huhuhu. So, aku call laki aku soh dia bawak turun bebudak. Kami makan kat Tesco je. Senang criter..


Along takmo kalah, order chicken chop.
hohoho


Angah + BB kongsi mee


ni BB tau.
ramai lak yg konpius ingat anak bongsu aku tu BB.
yg bongsu tu Adek (Ely) :P

bukan men sronok BB smalam,
dia join trip gi KL Tower + Petrosains ngan teacher tadika dia..
tu yg nampak letih je..


Adek dilayan oleh abahnya..
sib bek dia ok. kengkadang tu dia jerit2 nk aku yg layan dia.
tak larat dah aku smalam..


bersungguh kau ye dek!


ketok fish tu BB!


Adek berulang men game kete ni.
Rasa cam nk kene angkut je benda ni blk umah!
ekekekekekeke..


poyo je anak dara ni tau..


dowang pon gigih!
tp action je ni....


ni pon action jer :P


mama pon nak men gak..
game bebudak je.
tp syiok abis!!!
smp terkangkang2 aku ketok drum tu nk kasi ikan mati.
kahhhhhhhhhhh


tengok!
kaman buat camtu pon aku leh tak prasan.
miahahahahaha


singgah mandikan Cik Kia jap...





5 comments:

fazilzura said...

syok main gameeeee

bay said...

Betul tu kak,mula2 tu kompius sket tang nama,BB,ely. BB tu bunyik macam baby,dah baby tu mesti la bongsu kan,erm..tapi si bongsu tu Ely!! uish kompius sat,sat je la kompiusnye pun.pastu ok je.Hehe

A.I said...

ZURA,
MMG SYIOK JUB! SIAP BOLEH TOLAK2 ANAK, SBB AKU SIBOK NK KETOK DRUM TU, kahhhhhhhh

BAY,
BB = BOBOY (sbb dia cam jantan skit) EKEKEKEKEKE....ADA PAHAM? DAH LAMA PANGGIL DIA BB..BUKAN BABY, TP BIBI (^_^)

Emy Omar said...

kita pun confuse kak antara bb ngan ely tapi lama2 dah tau dah hahaha

A.I said...

EMY,
uih..KALO CAMTU AKU KENE WAT 1 ENTRY NK KENALKAN BLK ANAK2 AKU LE. ekekeke..

klik klik (^_^)